Paris Hilton deelt vijf maanden na geboorte eerste foto’s van dochtertje London online, en dat is niet toevallig

Haar dochtertje is al vijf maanden oud, maar Paris Hilton (43) heeft nu pas beelden van London op sociale media gedeeld. Niet toevallig, want de erfgename maakt van de gelegenheid gebruik om ook haar nieuwe muziek te promoten. 

Meer krantenkoppen in België

Miljardairsdochter (16) van bekende Silicon Valley-ondernemers gevonden in busje

De vermiste zestienjarige dochter van twee van de bekendste ondernemers van Silicon Valley, is zaterdagavond gevonden in San Francisco. Dat melden Amerikaanse media. Mint Butterfield zat samen met een man (26) in een bestelwagen. Christopher ’Kio’ Dizefalo, die door de politie wordt omschreven als ’een volwassen vriend’ van het slachtoffer, werd aangehouden en is aangeklaagd wegens ontvoering.

Lees meer »

Dries (26) combineert job als leerkracht met Boudewijnpark: “Zolang het lukt, blijf ik doorgaan”

Ouders die de voorbije weken tijdens een bezoek aan het Boudewijnpark geholpen werden door de parkverantwoordelijke om de kortste weg naar één of andere attractie te vinden, wisten ongetwijfeld niet dat deze vriendelijke jongeman ook leraar wiskunde en toegepaste bedrijfseconomie is in Ter Groene Poorte.
The post Dries (26) combineert job als leerkracht met Boudewijnpark: “Zolang het lukt, blijf

Lees meer »

Rus verdacht van moord op twee Oekraïners in Duitsland

In een winkelcentrum in het Duitse stadje Murnau (Beieren) zijn zaterdag in de vooravond twee Oekraïense mannen omgebracht. Niet veel later pakte de politie een 57-jarige Rus op die beschouwd wordt als zeer verdacht. De achtergrond van de moorden is nog volledig onduidelijk.

Lees meer »

Koninklijke Serres van Laken weer open voor grote publiek

Net zoals de voorbije jaren openen de Koninklijke Serres van Laken ook deze lente opnieuw ruim drie weken lang de deuren voor het grote publiek. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag 26 april tot en met 20 mei 2024 in de serres terecht voor heel wat bloemen- en plantenpracht.

Lees meer »