Paris Hilton ververste maand na geboorte van zoontje Phoenix pas voor het eerst een luier: “Ik ben bang”

Pas een maand na de geboorte van zoontje Phoenix leerde Paris Hilton (42) een luier verversen. In het tweede seizoen van haar realityreeks ‘Paris in Love’ is te zien hoe ze zich voor het eerst waagt aan het karweitje. Op TikTok gaan de beelden viraal en reageren gebruikers vol ongeloof op Paris’ aanpak als moeder. 

Meer krantenkoppen in België

Vermiste ara Zazu terug bij gezin: “Tranen van geluk”

De vermiste blauw-gele ara Zazu die zaterdag ontsnapte bij haar gezin in Handzame bij Kortemark is terug thuis. Een opsporingsbericht werd meer dan 1.000 keer gedeeld en de vogel landde dinsdagavond plots spontaan bij haar baasjes toen ze in een andere tuin werd opgemerkt. “Ons gezin is terug compleet en er vloeiden tranen van geluk”, laat baasje Phoebé Vanderwee (26)

Lees meer »

Provinciaal centrum ’t Venster in Emelgem viert zestigste verjaardag directrice Hilde

Groot feest dinsdag in provinciaal centrum ’t Venster in Emelgem. Daar vierden de bewoners en personeelsleden de zestigste verjaardag van directrice Hilde Vierstraete. Zij trakteerde met een dessertbuffet, maar werd op haar beurt op enkele verrassingen getrakteerd.
The post Provinciaal centrum ’t Venster in Emelgem viert zestigste verjaardag directrice Hilde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is het moment waarop Slovaakse premier Fico wordt neergeschoten

Het moment waarop de Slovaakse premier Robert Fico wordt neergeschoten, werd gefilmd en gedeeld door de Slovaakse regionale zender RTV Prievidza. De vermoedelijke dader Juraj C. – een zeventiger uit Levice – vuurde vijf kogels af en raakte de eerste minister van Slovakije onder meer in de buik en het bekken. De dader werd snel tegen de grond gewerkt en

Lees meer »

Leven aan Belgische kust is écht gezonder. Onderzoeker somt voordelen (en belangrijk nadeel) op

De volkswijsheid klopt: leven aan zee is gezonder. Dat is nu voor het eerst wetenschappelijk aangetoond door een team van Belgische onderzoekers. “Kustbewoners hebben statistisch gezien minder kans op longkanker en astma”, zegt professor Maarten De Rijcke van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) aan HLN. Al is er ook één ziekte waarop het risico aan zee groter is.

Lees meer »

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Markt ruimt vanaf 15 juni plaats voor Markttuin

De wekelijkse donderdagmarkt krijgt tot half september een iets andere opstelling. Vanaf 15 juni komt op het Marktplein immers een Markttuin. De kramen die op het parkeergebied van het Marktplein stonden, verhuizen tijdelijk naar de Vrijdomkaai.
The post Markt ruimt vanaf 15 juni plaats voor Markttuin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mexicaanse kiescampagne meer dan ooit gedrenkt in bloed

Op 2 juni kiest Mexico een nieuwe president, een nieuw Congres, nieuwe deelstaatparlementen en nieuwe burgemeesters. Zo gigantisch als de stembusgang is, zo wreed ook is het geweld dat ermee gepaard gaat: nooit eerder in een campagne werden zoveel kandidaten vermoord – al meer dan 30 sinds begin dit jaar.

Lees meer »