Britse politie zet in op gezichtsherkenning tegen diefstal

De politiediensten in het Verenigd Koninkrijk krijgen meer geld voor AI-gestuurde gezichtsherkenning, ondanks de vrees voor onvoldoende bescherming.

 

Meer krantenkoppen in België

Acid neemt het op voor Joost Klein in nieuwe video: “Hij heeft iets gedaan wat niet mocht, maar ze knijpen wel de ogen toe voor Israël”

In een nieuwe video bespreekt Acid de hele heisa rond de deelname én diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Eerder had Acid al in geuren en kleuren uitgelegd waarom hij ervan was overtuigd dat Joost als winnaar van deze 68ste editie uit de bus zou komen. Zelf werkte Acid twee jaar geleden samen met de Nederlandse artiest voor het

Lees meer »

De Kroatische vriendenclub die per toeval in Malmö belandde en met “een afdankertje” Europa verovert: het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Baby Lasagna’

Een mix van Rammstein, balkan en James Cooke. Marko Puriši? schreef een liedje op zijn slaapkamer en raakte als ‘Baby Lasagna’ aanvankelijk niet door de voorrondes. Het lot zette die fout recht en de piraat zeilde met zijn broer op drums en zijn verloofde als regisseuse naar Malmö. Kroatië kwam als vriendenclub en zong van bij de eerste repetitie van

Lees meer »

Buurt heropent Bergelen in stijl

Op het kruispunt van de Bergelen, de Hemelhofweg en de Aardappelhoek werd het vernieuwde Bergelen officieel geopend. Een feestelijk gebeuren, niet alleen voor de prominenten, maar ook van de omwonenden die lang op de afwerking moesten wachten.
The post Buurt heropent Bergelen in stijl appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse legerchef luidt noodklok: “Wereldwijde spanningen bereiken kookpunt”

De Britse legerchef heeft gewaarschuwd dat “sluimerende spanningen” overal in de wereld die “tot het kookpunt aan het komen zijn”. Volgens admiraal Sir Tony Radakin wordt de wereld ontegensprekelijk “veel gevaarlijker”. Maar de stafchef blijft ook hoopvol: “De internationale orde wordt op de proef gesteld, maar onze nationale en collectieve belangen convergeren en zetten gelijkgestemde landen aan tot actie.”

Lees meer »

Litouwse president en premier naar tweede ronde presidentsverkiezingen

De Litouwse president en de premier van het land zullen op 26 mei opnieuw tegenover elkaar komen te staan in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen van de Baltische staat. De zittende president, Gitanas Nauseda, heeft op zondag de overwinning geclaimd in de eerste ronde van de presidentsverkiezingen van het land, maar behaalde niet genoeg stemmen voor een algemene meerderheid.

Lees meer »