KIJK. Paris Hilton deelt beelden van eerste keer dat ze zoontje Phoenix vasthield: “Proficiat, je bent nu een moeder!”

2023 was het jaar waarin Paris Hilton voor het eerst moeder werd. Om het mooie moment te herbeleven, deelde de realityster (42) nu voor het eerst beelden van de geboorte van haar zoontje Phoenix. De jongen kwam ter wereld via een draagmoeder, maar Paris werd meteen betrokken vanaf de geboorte. “Ik heb gedroomd dat ik samen met Phoenix naar Taco Bell ging”, vertelt ze. Ondertussen kreeg Hilton in november ook een dochter via aan draagmoeder, genaamd London. 

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal klachten over fraude met EPC-attesten voor woningen: “Koper dreigt het slachtoffer te worden”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »

OPROEP. Heb jij een wespenfobie?

“De Aziatische hoornaar wordt het zichtbaarste insect in Vlaanderen”, zo stelden onderzoekers afgelopen weekend over de invasieve exoot. Straffer: volgens de wetenschappers hebben we de strijd tegen de forse wesp verloren. Wat betekent dat voor Vlamingen die lijden aan een wespenfobie of spheksofobie? Hoe kijken zij naar deze evolutie? En hoe bereiden ze zich voor op de zomermaanden?

Lees meer »

Turkije werkt aan wet over buitenlandse inmenging

Het Turkse parlement zou zich binnenkort moeten buigen over een wetsontwerp over buitenlandse inmenging door zogenoemde “beïnvloedingsagenten”. Journalisten en wetenschappers die ervan beschuldigd worden dat ze buitenlandse belangen dienen riskeren daarbij celstraffen.

Lees meer »

? “Joost Klein is een ongeleid projectiel dat is ontploft”

Afgelopen weekend vond in het Zweedse Malmö de 68e editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Het was, zacht uitgedrukt, een bewogen editie. Heeft de organisatie de goede beslissing genomen door de Nederlandse zanger Joost Klein te diskwalificeren na een ‘incident’? Wat met de commotie rond de deelname van Israël? En hoe hard is het imago van het Eurovisiesongfestival geschaad? Showbizzjournalist Mark

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) vecht na schietpartij voor zijn leven, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Stroomonderbrekingen in heel Oekraïne na Russische bombardementen op elektriciteitscentrales

Minstens 1.993 kinderen zijn sinds de escalatie van de oorlog in Oekraïne vermoord of gewond geraakt. Dat zijn er gemiddeld twee per dag, meldt Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties (VN). Het echte aantal ligt volgens de organisatie hoger, maar 1.993 is het aantal dat geverifieerd kon worden. En de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken is deze

Lees meer »