Zoon (20) van Kim Kay krijgt twee jaar celstraf voor drugshandel vanuit huis van grootouders

De zoon van Kim Kay (20) is vrijdag door de Gentse rechtbank veroordeeld tot twee jaar effectieve celstraf voor drugshandel vanuit het huis van zijn grootouders in Gent. Na twee veroordelingen vorig jaar in drugsdossiers begon hij na zijn vrijlating meteen opnieuw.

 

Meer krantenkoppen in België

Boeing blijft in het rood door problemen met 737 Max

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft het voorbije kwartaal een nettoverlies geboekt van 355 miljoen dollar (332 miljoen euro). Het bedrijf leverde minder toestellen af, als gevolg van productieproblemen en een reeks veiligheidsincidenten met de 737 Max.

Lees meer »

Cafébaas Jurgen (50) herstelt van bijna-fatale aanval en blikt nu terug op seizoen van KVK: “In 1B supporter ik sowieso even fanatiek”

Jurgen Vankeersbilck (50), cafébaas van De Vlaskapel in Kortrijk, overleefde een maand geleden een aanval met een gebroken glas. Deze week kondigde hij nog aan dat hij definitief stopt met het openhouden van het café. Het was een gerenommeerd supporterscafé van de ‘Veekaa’, dus is Jurgen een gekend figuur bij veel fans. Na de bijna-fatale aanval neemt Jurgen even tijd

Lees meer »

Maak kennis met Elke, de ‘NMBS-girl’ van TikTok met duizenden volgers. “Ik kan geen vertraging inlassen voor een filmpje”

Ze zit nog maar zes maanden op TikTok, maar heeft al 34.000 volgers. Elke uit Oudenaarde maakt filmpjes van haar job als treinbegeleidster en werd bij toeval zowat de beste aanwervingscampagne voor de NMBS. Of hoe een eenvoudig eerste filmpje vanop het perron van Landen plots gigantisch populair werd. “Er zijn al mensen aangeworven die door mijn filmpjes bij de

Lees meer »

“Ik ga je missen, padre”: West-Vlaamse vader ‘Berten’ (77) van PVDA-topman Raoul Hedebouw overleden aan kanker

Hubert ‘Berten’ Hedebouw, de vader van politicus Raoul Hedebouw, is op 77-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de topman van PVDA zelf op Facebook. Hubert was een geboren en getogen West-Vlaming, maar verliet op jonge leeftijd Ruddervoorde voor Herstal bij Luik.
The post “Ik ga je missen, padre”: West-Vlaamse vader ‘Berten’ (77) van PVDA-topman Raoul Hedebouw overleden aan kanker appeared first

Lees meer »

“Ik zat geplet tussen haar auto en tegenligger”: aanrijdster Rouslan (54) rij-ongeschikt verklaard

De 26-jarige vrouw die in december 2021 Rouslan Uzuyev (54) uit Kuurne tussen twee auto’s plette bij een ongeval in de Noordstraat in Kortrijk, is door de politierechter meteen rij-ongeschikt verklaard. Daarbovenop kreeg de aanrijdster nog een voorwaardelijke celstraf van 3 maanden, een boete en een rijverbod.
The post “Ik zat geplet tussen haar auto en tegenligger”: aanrijdster Rouslan (54)

Lees meer »

Gestolen tractor van Ghijs wordt ruim 60 kilometer verderop teruggevonden: “We komen snel aan 10.000 euro voor herstellingen”

De opvallende rode tractor die begin vorige week gestolen werd in Pepingen is terecht. Hij werd zo’n 60 kilometer verderop aangetroffen in Kluisbergen, tot groot jolijt van eigenaar Ghijs Mertens uit Lembeek en zijn collega Rutger Heremans. Al is de blijdschap relatief, want de daders hebben heel wat schade aangericht. “We komen snel aan 10.000 euro verlies.”

Lees meer »

Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Na de feiten hebben we haar nooit meer gehoord”

Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in 2022 in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van jammerlijk ongeval. Het proces werd donderdag ingeleid, maar zal pas later worden gepleit.
The post Onthaalmoeder voor

Lees meer »