Israëlische voedingsgroep Turpaz doet tweede overname in België

11:14 De Israëlische groep Turpaz Industries, een leverancier van smaken, aroma’s en andere ingrediënten voor de voedings- en drankenindustrie, koopt het Belgisch-Duitse Clarys & Willich. 

Meer krantenkoppen in België

Man loopt complexe schouderbreuk op na gevecht omwille van omgangsregeling kinderen

Twee mannen moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een flink gevecht aan de voordeur van een huis in Koksijde. Er ontstond een zware discussie tussen de nieuwe partner van een vrouw en haar ex, omwille van de omgangsregeling voor de kinderen. De nieuwe partner liep daarbij een complexe schouderbreuk op.
The post Man loopt complexe schouderbreuk op

Lees meer »

ByteDance stuurt Brussel document over risico’s TikTok Lite

ByteDance, het moederbedrijf van TikTok, heeft bij de Europese Commissie een document ingediend over de risico’s voor minderjarigen bij het gebruik van TikTok Lite. Eerder deze week stelde Brussel het socialemediabedrijf een ultimatum om de mogelijk verslavende werking van TikTok Lite. De commissie dreigde ook met een boete en een mogelijk verbod op een beloningstoepassing in de app.

Lees meer »

Yanni Bourguignon onthult dat hij al voor ‘Familie’ samenwerkte met ‘plusmama’ Karen Damen: “Ik was toen al grote fan”

Yanni Bourguignon (26) – bekend als Cédric uit de VTM-soap ‘Familie’ – is één maand geleden opnieuw papa geworden. Zijn zoontje kreeg de naam Joey, genoemd naar het populaire ‘Friends’-personage. “Het is heftig, m’n drukke werkagenda in combinatie met het vaderschap. Maar ik haal zo veel energie uit m’n kinderen. Ik sta hier dus zeker niet in te dommelen”, vertelt

Lees meer »

Jaarlijks 2.000 middenvakrijders beboet: “Gevaarlijk en verboden”

Hardnekkige middenvakrijders, ze zijn niet alleen een van je grootste ergernissen in het verkeer, het is ook simpelweg verboden. En de actie blijft dan ook niet onbestraft. Uit cijfers van de politie blijkt dat jaarlijks gemiddeld 2.000 bestuurders een boete in de brievenbus ontvangen. De ergerlijke actie werd besproken in ‘Mens erger je niet’, de nieuwe podcast van het

Lees meer »