Twee nachten op rij rond hetzelfde uur ’s nachts brand gesticht bij oude papierfabriek in Beersel

De brandweer en de politie zijn 2 nachten op rij uitgerukt voor een brand aan de voormalige papierfabriek in Beersel. Telkens troffen de hulpdiensten op het terrein brandend afval aan. Opvallend: zowel maandag als dinsdag gebeurde dat rond 3.40 uur ’s nachts. 

Meer krantenkoppen in België

Budget van 108 miljoen (!), maar nieuwe film van Jennifer Lopez wordt met de grond gelijk gemaakt: “Heeft ze zelfs het script gelezen?”

Jennifer Lopez (54) heeft hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van een briljante data-analist kruipt. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro). Maar of het dat ook waard was? De film wordt allerminst gesmaakt bij recensenten. “Ze verspilt haar kwaliteiten”, klinkt het.

Lees meer »

Merkem krijgt geldautomaat in Stationsstraat

In een OCMW-woning in de Stationsstraat in Merkem komt er een bankautomaat. De gemeenteraad keurde donderdag de concessieovereenkomst goed met het bedrijf Batoping voor de installatie van zo’n cash-muur. “Ik denk dat het voor veel mensen een surplus zal zijn dat ze geld kunnen afhalen in Merkem”, aldus burgemeester Jeroen Vandromme.
The post Merkem krijgt geldautomaat in Stationsstraat appeared

Lees meer »

Bezoekers kunnen archeologen live volgen dankzij pop-uphuis in Sint-Godelieveabdij Brugge

In de Sint-Godelieveabdij in Brugge is vrijdag het archeologie pop-uphuis geopend ter gelegenheid van de Archeologiedagen tot en met 26 mei. Bezoekers kunnen er het archeologisch onderzoek volgen in de tuin van de abdij en kunnen archeologen ook live aan het werk zien. Het initiatief kadert binnen de herbestemming van de abdij.
The post Bezoekers kunnen archeologen live volgen

Lees meer »

Kameroense bond komt met wel heel bizarre versie van feiten na uitbarsting van Eto’o: “Meneer Brys vuurde reeks verwijten af”

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen

Lees meer »