Verklapt voetbalbond met graffiti al welke Rode Duivels naar EK mogen?

 

Dinsdag maakt bondscoach Domenico Tedesco zijn selectie voor het EK bekend. Maar vandaag verschijnen er al graffiti-tekeningen van Rode Duivels in hun thuisgemeente als onderdeel van een campagne.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Kuypers maakt deel uit van kopgroep, wat kunnen Uijtdebroeks en Van Gils in eerste bergrit?

In de Ronde van Zwitserland staat vandaag de eerste bergrit op het programma. De renners leggen 171 kilometer af tussen Rüschlikon en de Gotthardpass. Naast de slotklim van acht kilometer aan bijna zeven procent moet het peloton onderweg nog twee beklimmingen verteren, een van derde en een van tweede categorie. Op deze pagina zit u op de goeie plek om

Lees meer »

Conner Rousseau maandag niet in persoon aanwezig voor rechtstreekse dagvaarding na “zattemansklap”

In de zaak van de racistische uitspraken over de Romagemeenschap op café in Sint-Niklaas wordt maandag voor de Dendermondse correctionele rechtbank de rechtstreekse dagvaarding van Conner Rousseau door de vzw Kham behandeld, maar Rousseau zal niet in persoon aanwezig zijn. “Hij zal wel wat anders te doen hebben de dag na de verkiezingen”, zegt zijn advocaat Christine Mussche.

Lees meer »

Ichtegemse oppositie kritisch voor heraanleg fietspad Arthur Coussensstraat

Dat het fietspad in de Arthur Coussensstraat in Ichtegem in slechte staat is, hoeft geen betoog. Toch konden de plannen van het lokaal bestuur met betrekking tot de heraanleg van deze belangrijke verbindingsweg niet meteen op veel bijval en enthousiasme van de oppositie rekenen. De Arthur Coussensstraat verbindt de Ichtegemse Markt met de Diksmuidebaan en het kruispunt De Reiger.

Lees meer »

Eerste EK-straat van ‘t land ligt in Lauwe: “Tijdens de matchenvan de Rode Duivels sluiten we de Koning Boudewijnstraat volledig af”

Wie de matchen van de Rode Duivels op het EK Voetbal in een heuse stadionsfeer wil volgen, kan hiervoor terecht in Lauwe. Daar wordt de eerste EK-straat van het land geopend.
The post Eerste EK-straat van ‘t land ligt in Lauwe: “Tijdens de matchenvan de Rode Duivels sluiten we de Koning Boudewijnstraat volledig af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

4 Amerikaanse docenten neergestoken in China

In de Chinese stad Jilin, in het noordoosten van het land, zijn 4 Amerikaanse docenten neergestoken met een mes in een openbaar park. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken werden de slachtoffers niet geviseerd. De 4 docenten worden verzorgd. Ze zijn gewond, maar niet in levensgevaar.

Lees meer »

IN BEELD – try-out ‘The Red Carpet’ in Owla Brugge was al één groot succes, met toppers als Trio Olé, Steve Ryckier, Alexandra Malter

Na het succes van de eerste editie van het variétéspektakel OWLA Showtime in de zomer van 2023, rolt de prachtige eventlocatie Owla Brugge vanaf 28 juni tot 15 augustus de rode loper uit voor een gloednieuwe editie van de show, die de toepasselijke titel ‘Welcome To The Red Carpet’ draagt.
The post IN BEELD – try-out ‘The Red Carpet’

Lees meer »