Arthur Vermeeren start voor Atlético, kegelt de assistent-scheidsrechter omver en wint

Arthur Vermeeren en Axel Witsel wonnen op de laatste speeldag met Atlético Madrid op bezoek bij Real Sociedad (0-2). Vermeeren startte voor de tweede keer in de basis en speelde niet slecht, al zullen de Colchoneros hem vooral herinneren door een extrasportieve fase naast het veld. 

Meer krantenkoppen in België

HELP TEDESCO. U zet Trossard en Carrasco op de bank: HLN-lezer kiest tegen Roemenië voor vier nieuwe namen

De nederlaag tegen Slovakije op het EK voetbal kan volgens u niet zonder gevolgen blijven. De HLN-lezer kiest voor de match tegen Roemenië voor vier nieuwe namen. Onder meer Trossard en Carrasco horen volgens u op de bank. En u volgt ook de mening van enkele vooraanstaande analisten: Tedesco moet qua profiel voor slechts één pure defensieve middenvelder kiezen. Ontdek

Lees meer »

Nadat assisenjury haar vrijsprak voor doodslag op goede vriendin Caroline Kint, doet Lorine haar verhaal: “Politie noteerde niet wat ik zei”

Op 14 juni viel een enorme last van de schouders van Lorine De Witte (52). Ze werd dan wel veroordeeld voor schuldig verzuim, in de dood van Caroline Kint (65) had ze volgens de assisenjury geen aandeel. Ze blikt nog een keer terug op die fatale dag en het proces. “Heel dat proces heeft me getekend. Ik ben tien kilogram

Lees meer »

Pop-up-kunstgalerij in 15-de eeuwse pand ‘De Gouden Hoorn’: “Ik bied jonge artiesten alle vrijheid”

Fourfortyfour Creative Collective, een migrerende kunstorganisatie die platform biedt aan elf jonge, getalenteerde kunstenaars, opent gedurende vier weekends een pop-up-kunstgalerij in het 15de-eeuwse pand ‘De Gouden Hoorn’, in de Loppemstraat, vlakbij het Simon Stevinplein.
The post Pop-up-kunstgalerij in 15-de eeuwse pand ‘De Gouden Hoorn’: “Ik bied jonge artiesten alle vrijheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bye bye Jude? “Bellingham vormt helemaal geen koppel met Nederlands model. Het is louter een stunt”

Waar was Jude? Neen, ‘t was – in tegenstelling tot zijn opener tegen Servië – niet de avond van Bellingham gisteren in Frankfurt. Een 4,5/10 voor ‘Daily Mail’: “Van Roy of the Rovers (een Engelse voetbalstripheld, nvdr) naar Doncaster Rovers.” En waar menig Engelse WAG (Wives and Girlfriends van spelers) present tekende, was er opnieuw geen spoor van het Nederlandse

Lees meer »

De nieuwe smaken van Danone

19:04 Tijdens zijn beleggersdag in Amsterdam probeert de Franse voedingsreus Danone investeerders te overtuigen van zijn ambitieuze transformatieplan. De kabbelende beurskoers kan een opkikkertje wel gebrui…

Lees meer »

Strafpleiter Filip De Reuse haalt twee vrijspraken voor het assisenhof in één jaar tijd: “Pure ontlading als dat poortje opengaat”

Als het assisenhof de Champions League voor advocaten is, dan scoorde de Roeselaarse strafpleiter Filip De Reuse (47) dit jaar al twee keer het winnende doelpunt. Twee vrijspraken – eentje voor roofmoord, eentje voor doodslag – in één gerechtelijk jaar: het is in de recente geschiedenis van het West-Vlaamse assisenhof ongezien. “Als dat beschuldigdenbankje openzwaait: héér-lijk!”, glunderen De Reuse en

Lees meer »