Carrière opnieuw gelanceerd na ‘Sing Again’, Pim Symoens wordt nieuwe presentator van ‘Vlaanderen Zingt’

Enkele jaren geleden was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’, waarin kandidaten uit VTM-talentenjachten terugkeerden, zette de deur naar voor zijn comeback voorzichtig open. Zo mag gaat Pim deze zomer de liveoptredens van ‘Vlaanderen Zingt’ presenteren. 

Meer krantenkoppen in België

Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet racistisch”

Een 68-jarige man uit Blankenberge stond donderdagochtend terecht voor het bedreigen van personen en aanzetten tot haat of geweld. De zestiger bedreigde in mei enkele jongeren met een mes in een plaatselijke supermarkt. Na zijn arrestatie zou de man ook enkele racistische uitspraken gedaan hebben.
The post Man (68) bedreigt jongeren met mes in supermarkt: “Hij is zeker niet

Lees meer »

Niemand wil aan Steven (38) en Melissa (37) en hun twaalf kinderen een huis verhuren: “We voelen ons gediscrimineerd”

Ze zijn met veertien, maar staan op 1 augustus mogelijk op straat. Steven (38) en Melissa (37) Van Gansbeke en hun twaalf kinderen slagen er niet in om een nieuwe woning te vinden. Want niemand ziet het zitten om aan hun kroostrijk gezin te verhuren. “Tientallen pogingen haalden niets uit. Op één plaats verdubbelde de huur zelfs voor ons”, zucht

Lees meer »

“De digitale slinger slaat door”: Johan Sabbe neemt afscheid van het onderwijs na 60 jaar aan dezelfde school

60 jaar aan dezelfde school, waarvan 44 jaar als leraar wiskunde. En nu wenkt het pensioen. Johan Sabbe (65) voor een keertje zelf in de krant. Op vraag van de eindredactie, “want dit kunnen we niet zomaar laten passeren”. En hop, dan maar wat mijmeringen over zes decennia in Torhout in de klas. In wat jarenlang het Sint-Jozefsinstituut heette en

Lees meer »

Neuville, Boonen en Wauters geven ‘power’ aan Louis (13): “Zoveel gezichten die hem steunen, hij vindt het super”

Deze Rally van Ieper mist een jonge fan: Louis Wicke (13) uit Poperinge is onverwacht opgenomen in het ziekenhuis in Gent na de diagnose van een zeldzame ziekte. Vanuit de Westhoek geeft tweelingbroer Lucas hem nu extra ‘power’, met hulp van enkele ronkende namen en motoren.
The post Neuville, Boonen en Wauters geven ‘power’ aan Louis (13): “Zoveel gezichten

Lees meer »

Remco Evenepoel verkende op terugweg van stage nog Tourtijdrit, maar meldt dan verkouden af voor BK: “Kan helaas niet ‘all in’ gaan”

Een ‘koninklijk’ BK, leek het het zondag in Zottegem te zullen worden. Met werkelijk alle Belgische tenoren aan de start. Tot… niemand minder dan titelverdediger Remco Evenepoel plots afmeldde. Aanvankelijk nog gespot op het parcours van de eerste Tourtijdrit, klonk het enkele uren later: “ik ben niet zwaar ziek, maar kan helaas niet ‘all in’ gaan.”

Lees meer »

Trots op Oostende stelt volledige lijst voor: “Wij tonen dat politiek meer is dan ruzie maken, maar dat we echt kunnen samenwerken over partijgrenzen heen”

Open VLD, Groen en CD&V kondigden al een tijdje terug aan dat ze samen naar de kiezer trekken onder de naam ‘Trots op Oostende’. Er werden al heel wat namen van kandidaten bekend gemaakt, maar zaterdag werd de volledige lijst voorgesteld. De jongste kandidaat is Anouk Vandeput, die in augustus nog 18 jaar moet worden en ouderdomsdeken is Herman Lodewyckx

Lees meer »

Ieders Stem Telt wil niet-Belgische Gentenaars naar stembus krijgen

In Gent hebben 20 organisaties zich verenigd om niet-Belgen aan te sporen om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Er wonen in Gent ongeveer 30.000 stemgerechtigde niet-Belgen die in oktober mogen stemmen. Maar dan moeten ze zich wel registreren. Daarom lanceren de 20 organisaties vanaf vandaag een grote campagne Ieders Stem Telt

Lees meer »

Installatie van thuisbatterijen stuikt in elkaar: loont zoiets nog wel? “Volg eerst deze vier stappen”, zegt expert

De verkoop en installatie van thuisbatterijen is in Vlaanderen fors teruggevallen. Het aantal nieuwe installaties dit jaar staat zelfs op het laagste niveau sinds 2021. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius. Maar hoe komt die sterke terugval er? En is een thuisbatterij nog wel de moeite? Energieconsulent Dieter Jong geeft in vier stappen advies.

Lees meer »

Sofie eert grootmoeder met Studio Hilda

Bedrijven in Groot-Menen en omstreken die qua optimalisatie van hun marketingstrategie met de handen in het haar zitten, mogen opgelucht ademhalen. Sofie Marey biedt met Studio Hilda hulp.
The post Sofie eert grootmoeder met Studio Hilda appeared first on KW.be.

Lees meer »