Oostendse Lola Obasuyi doet mee met nieuwe talentenshow Sing Again op VTM

In de nieuwe talentshow Sing Again van VTM doet Lola Obasuyi uit Oostende mee. De zangeres won in 2016 The Voice van Vlaanderen en waagt nu opnieuw haar kans.

Speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender talenten uit vorige talentenjachten vanaf vrijdag 3 mei samen in de nieuwe shiny floor show Sing Again, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe is het hen in al die jaren vergaan? Doen ze in de huiskamers nog een belletje rinkelen? Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf en wie wint de wedstrijd?

Een van de kandidaten is de Oostendse zangeres Lola Obasuyi. Ze won eerder al de zangwedstrijd The Voice van Vlaanderen. “Bij mijn Blind Audition in The Voice van Vlaanderen was ik mentaal een beetje ‘checked out’. Het was de eerste keer dat ik voor een groot publiek stond. Ik had veel stress en de coaches drukten pas op het einde. Maar ik heb me wel geamuseerd toen en heb mooie commentaren gekregen”, vertelt Lola over haar deelname.

Naast Lola doen ook Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes en Luka Cruysberghs uit The Voice van Vlaanderen hun auditie nog eens over in Sing Again.

Sing Again is vanaf 3 mei te zijn bij VTM.

The post Oostendse Lola Obasuyi doet mee met nieuwe talentenshow Sing Again op VTM is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom maakt de Tour de France zoveel emoties los?

De Ronde van Frankrijk lijkt na twee weken in een plooi te liggen. Tadej Pogacar staat drie minuten voor op Jonas Vingegaard, de winnaar van vorig jaar. En op plaats drie staat een Belg: Remco Evenepoel. Hij kwam naar de Tour voor een top 5-plaats, maar kan nu hoger mikken. Staat er op de nationale feestdag een Belg op het

Lees meer »

In het Wiel van het Ventiel pakt uit met verkoop van eigen wijn en olijfolie ten voordele van mensen met jongdementie

Op de tweede dag van ‘In het wiel van Het Ventiel’ pakte de organisatie uit met een primeur: het officieel lanceren van een rode wijn, olijfolie en witte wijn ‘Twinkel’ onder de naam Het Ventiel. Met deze actie wil initiatiefnemer Verthé Interieurs Harelbeke ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post In het Wiel van het

Lees meer »

Chef Nick Bril gedagvaard door eigen verzekeraar

Topchef Nick Bril, die in januari in dronken toestand zijn stagiair en hulpkok op de parking van sterrenrestaurant The Jane aanreed, wordt door zijn eigen verzekeraar voor de rechter gesleept. Hij moet in september voor de politierechtbank verschijnen.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Binnenkijken in Shomre Hadas, de Joodse begraafplaats in Nederland waar bijna alleen Antwerpenaars rusten

In het Nederlandse Putte liggen op een zakdoek maar liefst drie begraafplaatsen waar bijna alleen Antwerpse Joden rusten. Directeur Philippe Pollak en Moshe Berger van de Antwerps-Joodse gemeenschap gaven ons de code van de poort van de orthodoxe rustplaats Shomre Hadas, samen met een woordje uitleg over wat bij een Joodse begrafenis allemaal komt kijken. “In België wordt ons lichaam

Lees meer »

Parijse luchthavenmedewerkers blazen staking vlak voor Spelen af

Medewerkers van luchthavens in Parijs leggen in de week voor de Olympische Spelen het werk niet neer. Eerder dreigden vakbonden nog met een staking door personeel om een geschil over bonussen voor hun werk tijdens het sportevenement. Luchthavenbedrijf ADP heeft nu echter een akkoord bereikt met de bonden: alle ADP-medewerkers krijgen een bonus.

Lees meer »

? “De dubbel Giro en Tour is binnen voor uitzonderlijk talent Pogacar”

Een nieuwe dag, een nieuwe demonstratie van Tadej Pogacar in deze Tour. Zonder ongelukken wint de Sloveen, naast de Giro, ook de Ronde van Frankrijk dit jaar. “Ik voel me weer in de gouden jaren van ene Eddy Merckx. En dat voelt goed”, aldus Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge

Aan de vooravond van Boezinge kermis neemt wandelclub Nooit Moe Boezinge vzw voor het eerst ook een plaatsje in op het drukke programma.
The post Eerste kermiswandeling Nooit Moe in Boezinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evenepoel toont lef en pakt seconden terug op Vingegaard: “Maar ga nu zeker niet denken aan tweede plaats”

Een morele overwinning voor Remco Evenepoel. Onze landgenoot heeft vandaag voor het eerst in deze Tour bergop tijd kunnen terugpakken op Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. De witte trui toonde branie op de slotklim en sloop twaalf seconden dichter bij de tweede plaats van Vingegaard. “Maar het is nog belangrijker dat ik 2,5 minuut bijnam op de mannen achter mij.”

Lees meer »