‘Seks moet vooral niet comfortabel zijn: ik denk dat goede seks ontregelend, schokkend en verwarrend is’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

De Croo en Rutten emotioneel na afstraffing Open Vld: “Bijzonder zware avond, maar we will be back”

Premier Alexander De Croo reageert vanavond erg emotioneel na het zware verkiezingsverlies voor zijn partij Open Vld. “Voor ons is dit een bijzonder zware avond, wij hebben verloren”, sprak De Croo tijdens zijn speech. “Vanaf morgen ben ik ontslagnemend premier. Maar de liberalen zijn sterk, we will be back.” De Croo slikte zelfs in “zijn eigen” Brakel een fors verlies.

Lees meer »

Achter de schermen bij ‘Sneeuwwitje’ met Ianthe Tavernier: “Ik wil er een eigentijdse prinses van maken”

“Ik wil er absoluut m’n eigen prinses van maken, afkijken van vorige edities heb ik dus niet gedaan”: Ianthe Tavernier (35) weet duidelijk wat ze wil tijdens een open repetitie van ‘Sneeuwwitje’. Zij en de cast – waaronder Ruth Beeckmans en Karen Damen – oefenen momenteel volop voor de nieuwe versie van de Studio 100-musical, die eind juni in première

Lees meer »

Vliegtuig Austrian Airlines kan veilig landen nadat neus volledig vernield wordt door hagelstorm

Een vliegtuig van de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines, net zoals Brussels Airlines een dochter van het Duitse luchtvaartconcern Lufthansa, is gisteren veilig geland in Wenen nadat een zware hagelstorm de neus van het toestel volledig vernield heeft. Ook de ramen van de cockpit en een aantal panelen zijn zwaar beschadigd. De vlucht was vertrokken uit Palma de Mallorca met bestemming

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – Athena Man herinnert zich klappen en schoppen niet

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) heeft voorzitter Bart Meganck Athena Man (32) uitgebreid verhoord. De beschuldigde beweerde dat ze zich niet kan herinneren hoe ze op het hoofd van het slachtoffer sloeg en schopte. Man erkende dat haar medebeschuldigde Lorine De Witte (53) niet kon weten dat ze geweld zou gebruiken.
The post Assisen

Lees meer »

Jaar cel na nieuwe stalking, 5 maanden na veroordeling: “Een lammetje wordt een ‘war machine’”

“How does it feel to be hunted?” Ondanks een recente veroordeling voor stalking van zijn ex-vriendin bleef een 43-jarige man uit Zwevegem maar doorgaan. De boodschap in een brief die hij haar stuurde, liet niets aan de verbeelding over. “Maar enkele maanden in de cel zullen niet helpen, enkel begeleiding”, aldus zijn advocaat. De rechter gaf hem nog een kans,

Lees meer »

Metallica-monument is voor Ellen (30) een aandenken aan haar man: “Maar Carlo kan ik niet meer vastpakken”

Ellen Delaplace was nog niet geboren ten tijde van de legendarische Metallica-optredens in Poperinge. Toch wou ze de onthulling van het monument niet missen op haar dertigste verjaardag. “Het is een blijvende herinnering aan Carlo, mijn overleden man”, vertelt ze.
The post Metallica-monument is voor Ellen (30) een aandenken aan haar man: “Maar Carlo kan ik niet meer vastpakken”

Lees meer »

Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje”

Het duivenseizoen is volop bezig en de oudste duivenmelker van Ingelmunster is Lucien Delchambre (89) uit de Bruggestraat. Aan stoppen denkt hij nog niet, integendeel, hij maakt zich op voor een knalseizoen.
The post Lucien (89) is oudste duivenmelker van Ingelmunster: “wanneer ik ermee stop word ik een oud eenzaam mannetje” appeared first on KW.be.

Lees meer »