HERBEKIJK. Nys kraakt in koninginnenrit: bekijk hier de volledige uitzendingen van de Ronde van Noorwegen

De Ronde van Noorwegen van a tot z herbeleven? Dat kan op deze pagina, waar al onze uitzendingen integraal te herbekijken zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Van luxeleven recht naar gevangenis: rijkste familie van Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor uitbuiten personeel in Zwitsers buitenverblijf

Vier leden van de rijkste familie van het Verenigd Koninkrijk hebben een jarenlange celstraf gekregen voor het uitbuiten van hun personeel in hun buitenverblijf in Zwitserland. Het gaat om Prakash Hinduja (78), zijn vrouw Kamal (75), hun zoon Ajay en schoondochter Namrata. De vier werden wel vrijgesproken voor de (zwaardere) beschuldiging van mensenhandel.

Lees meer »

Landelijke stroomstoring in Ecuador

Ecuador is woensdag getroffen door een landelijke stroomstoring, meldt minister Roberto Luque van Openbare Werken op X. De autoriteiten werken aan een oplossing van het probleem. Sinds 15 uur lokale tijd (22 uur in België) kwamen meldingen van stroomstoringen binnen, meldt dagblad ‘El Universo’.

Lees meer »

Ongelukkige naamsverwarring: ex-wielrenner Sven Jodts uit Aalter doodverklaard, terwijl het om andere renner ging

Een ongelukkige naamsverwarring heeft voor heel wat onduidelijkheid gezorgd bij een overlijdensbericht. Voormalig profwielrenner Sven Jodts uit Aalter bleek daardoor even doodverklaard. Tijdens een wielerwedstrijd in het West-Vlaamse Ruddervoorde ging het op sociale media de ronde dat Jodts overleden was, terwijl het om Steve Jans ging. Allebei reden ze vroeger voor het wielerteam Mez.

Lees meer »