HERBELEEF. De volledige uitzending van openingsrit in Ronde van Noorwegen: Nys maakt favorietenrol waar

De Ronde van Noorwegen van a tot z herbeleven? Dat kan op deze pagina, waar al onze uitzendingen integraal te herbekijken zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Marcin Nowakowski wordt T2 bij Knack Volley

Het sportieve plaatje is bij Knack Volley compleet voor het seizoen 2024-2025. Ook wat de technische omkadering betreft. Het is de Pool Marcin Nowakowski die de nieuwe T2 wordt naast Steven Vanmedegael.
The post Marcin Nowakowski wordt T2 bij Knack Volley appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit is bereid Vlaamse regeringsonderhandelingen op te starten

Vooruit is bereid om onderhandelingen op te starten met N-VA en CD&V over de vorming van een Vlaamse regering. Dat meldt de partij woensdag in een persbericht. Voorzitter Melissa Depraetere leest in de startnota van informateur Bart De Wever “een duidelijk signaal” dat de drie partijen “bereid zijn om de komende maanden te onderhandelen over een warmer en socialer Vlaanderen”.

Lees meer »

Pro Nieuwpoort en Gezond Verstand Nieuwpoort: “CD&V moet verbod op verkiezingsborden opheffen”

Politici Nicolas Vermote (Pro Nieuwpoort) en Dimitri Dedecker (Gezond Verstand Nieuwpoort) hebben hun krachten gebundeld en roepen het stadsbestuur op om het huidige verbod op verkiezingsborden op te heffen. Het gemeenteraadsbesluit van 2018 dat dit verbod invoerde, beperkt volgens hen de mogelijkheid om effectief campagne te voeren. “Dit is voor ons een uiterst belangrijk item en tekenend voor het machtsbeleid

Lees meer »

IJsboerke opende allereerste kiosk in onze provincie

Dinsdagvoormiddag opende IJsboerke in Ring Kortrijk officieus hun allereerste IJsboerke-kiosk in de provincie. In de vooravond werd de Kiosk officieel geopend door zaakvoerder Stephanie Van Hooghten. “Tot en met eind juni krijgen alle kopende klanten een gratis topping op hun pannenkoek, ijsje of wafel.” Het is een nieuw concept van IJsboerke.
The post IJsboerke opende allereerste kiosk in onze

Lees meer »

Vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel nadat hij fietsster doodreed: “Ik denk er nog elke dag aan”

Een West-Vlaamse vrachtwagenbestuurder die in oktober 2022 op de N70 in Belsele een overstekende fietsster aanreed, verscheen maandag voor de politierechtbank. De 76-jarige vrouw uit Belsele overleefde de aanrijding niet. De vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel en een lang rijverbod. “Ik kan de klok helaas niet terugdraaien. Ik zie de feiten nog elke dag voor mij”, aldus de man.

Lees meer »