HERBELEEF. De volledige uitzending van openingsrit in Ronde van Noorwegen: Nys maakt favorietenrol waar

De Ronde van Noorwegen van a tot z herbeleven? Dat kan op deze pagina, waar al onze uitzendingen integraal te herbekijken zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Woensdag is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

Agnes Moeys en Jean Jacobs uit Knokke-Heist zijn een briljanten paar

Op 11 juli 1959 werden Jean Jacobs en Agnes Moeys in Everberg officieel in de echt verbonden. Op zaterdag 13 juli zetten schepenen Bert De Brabandere en Tine Gobert het echtpaar uitgebreid in de bloemetjes in restaurant Schildia op de zeedijk van Heist.
The post Agnes Moeys en Jean Jacobs uit Knokke-Heist zijn een briljanten paar appeared first on

Lees meer »

Prijzen voor creatieve kinderen in Komen

Met een kleine stoet begaven leden van de Confrérie des Maîtres Rubaniers zich naar de overdekte markt om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de wedstrijd uitgeschreven naar aanleiding van de feesten van de Marmousets.
The post Prijzen voor creatieve kinderen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »