VIDEO. Geen maat op een machtige Thibau Nys op de slotklim in Noorwegen: het hoogtepunt van de openingsrit

Thibau Nys, jawel. Nu ook winnaar van de openingsrit in de Ronde van Noorwegen. Op de stevige slotklim richting het skiresort Voss Resort was Thibau (21) oppermachtig. 

Meer krantenkoppen in België

Tijs en Michèle donderdag van start in Delhaize in Westlaan in Roeselare: “Op eerste dag een kleine attentie voor de klanten”

Dat Tijs Beernaert en Michèle Devos, die sinds februari 2022 de Proxy Delhaize op De Munt in Roeselare open houden, ook de ‘grote’ Delhaize langs de Westlaan zouden overnemen, was al een tijdje geweten. De zelfstandige uitbaters gaan vanaf donderdag 20 juni er nu ook effectief aan de slag. Voor de klanten zal er in eerste instantie niet veel wijzigen,

Lees meer »

Nieuwe Tuinrangers geven gratis tuinadvies

Sinds kort telt Harelbeke nieuwe Tuinrangers, inwoners die gratis tuinadvies geven om de tuin bestand te maken tegen de klimaatveranderingen en bij te dragen aan een betere biodiversiteit. Met hun gratis en deskundig advies bieden ze concrete tips en oplossingen.
The post Nieuwe Tuinrangers geven gratis tuinadvies appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin: “We zijn bezig met strijd tegen hegemonie en ‘imperialistische’ beleid van de VS”

In Azov, in de Russische regio Rostov, is na een nachtelijke droneaanval brand uitgebroken in een olieraffinaderij. Volgens gouverneur Vasili Goloebev vlogen er olietanks in brand, maar zijn er voorlopig geen slachtoffers gemeld. Oekraïne, dat al meer dan twee jaar te lijden heeft onder een Russisch offensief, gaat regelmatig in de tegenaanval door drones te lanceren richting Russisch grondgebied. Kiev

Lees meer »

KIJK. In dit “verlaten medisch centrum” moesten Schotse EK-fans slapen

Enkele Schotse voetbalfans die toch 2.000 pond (2.365 euro) bij Booking.com hadden neergeteld voor hun accommodaties voor het EK, zijn in Duitsland in een soort “horrorfilm” beland. Op videobeelden die de 28-jarige Rory Bradley op sociale media heeft gedeeld, is te zien dat de Schotse supporters in één of andere verlaten medische instelling de nacht moesten doorbrengen.

Lees meer »

Barcelona verbiedt tegen eind 2028 verhuur van appartementen aan toeristen

Barcelona, een van de grootste toeristische trekpleisters van Spanje, gaat de verhuur van vakantie-appartementen verbieden. Tegen eind 2028 moeten de meer dan 10.000 appartementen met een vergunning voor vakantieverhuur, die vergunning inleveren. Burgemeester Jaume Collboni neemt die drastische beslissing om woningen en appartementen betaalbaar te houden voor inwoners.

Lees meer »