VIDEO. Geen maat op een machtige Thibau Nys op de slotklim in Noorwegen: het hoogtepunt van de openingsrit

Thibau Nys, jawel. Nu ook winnaar van de openingsrit in de Ronde van Noorwegen. Op de stevige slotklim richting het skiresort Voss Resort was Thibau (21) oppermachtig. 

Meer krantenkoppen in België

Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem

Een 30-tal vissers probeerden de titel van Kampioen van Groot-Zwevegem te behalen op het kampioenschap georganiseerd door de Dijkbreukelingen Heestert.
The post Jan De Praetere is beste visser van Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »

Belgen vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Dat heeft ons uiteindelijk bijna 1.800 euro gekost”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen.

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Amerikakenners wegen de kansen van Kamala Harris: “Ze is een moeilijkere tegenstander voor Trump dan Biden”

Amerikakenners Michiel Vos en Bart Kerremans wegen de kansen van Kamala Harris, nu ook politiek zwaargewicht Nancy Pelosi de kandidatuur van Kamala Harris als opvolger van president Joe Biden openlijk heeft gesteund. Daarmee lijkt het bijna zo goed als zeker dat Harris het in november zal moeten opnemen tegen presidentskandidaat Donald Trump. "Ze zal vooral de centrumkiezers een geloofwaardig alternatief

Lees meer »

Grootste MDMA-lab in 23 jaar ontdekt net over grens in Duitsland: Belgische verdachte (54) nog op de vlucht

In de Duitse steden Hückelhoven en Nettetal hebben de autoriteiten een gigantisch MDMA-lab en een magazijn voor de opslag van drugs ontdekt. Er werd 200 kilogram MDMA (een stof die gebruikt wordt in xtc-pillen) in beslag genomen ter waarde van ruim 10 miljoen euro, 6.500 liter chemicaliën en voor 130.000 euro aan cash. De Duitse autoriteiten spreken van “het grootste

Lees meer »

Ondanks dreiging voor luchtaanvallen gaat grootste Oekraïense muziekfestival door

Hoewel Oekraïense steden nog wekelijks worden bestookt met Russische drones en raketten, gaat dit weekend in de hoofdstad Kiev ‘Atlas United’ van start. Het festival, dat een capaciteit heeft van 25.000 bezoekers, wordt verplaatst naar de parking van een shoppingcentrum in Kiev, en kan zelfs binnen doorgaan als er gevreesd wordt voor een luchtaanval. Door de oorlog bestaat de volledige

Lees meer »