Kruidvat en Testaankoop vechten zonnecrème-oorlogje uit, maar wie heeft gelijk?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nerdland Festival: “Ideaal voor mensen die wetenschap ademen of gewoon eens willen genieten van lezingen, workshops…”

Hoewel de weergoden hun wispelturig karakter lieten zien, werd er tijdens Nerdland Festival volop genoten. Nieuwe kennis werd opgestoken, nieuwe passies werden aangewakkerd en er werd hard gelachen met wetenschapsjokes van hoog niveau. De nerds lieten zich duidelijk niet afschrikken door een beetje regen. Meer dan 20.000 nieuwsgierigen zakten af naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor een weekend vol wetenschap

Lees meer »

“Slachtoffer uit ‘The Voice of Holland’ wil hem toespreken in de rechtszaal”: nieuwe details bekend over verkrachtingszaak Ali B.

Rapper Ali B. (42) zal op 12 en 13 juni voor de rechter verschijnen als verdachte van twee verkrachtingen en een aanranding. AD.nl meldt nu dat een van de slachtoffers uit ‘The Voice of Holland’ Ali B. zelf zal toespreken in de rechtszaal. Bovendien heeft de rapper ook beloofd op alle vragen te antwoorden en zou hij, naar verluidt, na

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. “Misschien niet genoeg klimmer, misschien verbaas ik mezelf”: behoudt Nys leiderstrui in koninginnenrit?

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Advocaten van Donald Trump houden vol dat ex-president onschuldig is in zwijggeldzaak, steracteur Robert De Niro komt zijn zegje doen voor gerechtsgebouw

De verdediging van de gewezen Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag, bij de slotpleidooien in het strafproces over het zwijggeld dat hij aan pornoactrice Stormy Daniels zou betaald hebben, nogmaals staande gehouden dat Trump onschuldig is. Intussen dook steracteur Robert De Niro, een aanhanger van Joe Biden, op voor het gerechtsgebouw om zich uit te spreken tegen Trump.

Lees meer »

Nicki Minaj laat boze fans uren wachten bij concert Ziggo Dome: “Het is haar eigen verantwoordelijkheid”

Rapper Nicki Minaj (41) heeft Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten. Ze verscheen om 22.45 uur op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van haar concert. Fans zijn woest, schrijven ze op sociale media. Kaartjeskopers kunnen een klacht indienen bij organisator Mojo, maar die wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en

Lees meer »

Hoeveslagerij De Bouvrie opent deuren voor bezoekers: “Al vier generaties in familie”

Hoeveslagerij De Bouvrie in Avelgem is al jarenlang in handen van de familie Bossuyt. De huidige eigenaars zijn ondertussen al de vierde generatie binnen dezelfde familie die de boerderij uitbaten. “Met onze zoon is de vijfde generatie meer dan waarschijnlijk”, vertelt Marc.
The post Hoeveslagerij De Bouvrie opent deuren voor bezoekers: “Al vier generaties in familie” appeared first on

Lees meer »

Thibaut Courtois voelt zich “100 procent klaar” voor CL-finale, maar weet nog niet of hij speelt: “Áls ik start, zal ik de ploeg kunnen helpen”

Officieel weet hij nog niet of hij de Champions League-finale speelt, maar Thibaut Courtois (32) voelt zich wel “100 procent klaar” om zaterdag onder de lat te staan op Wembley. “Dat ik nu helemaal fit ben, is mijn grootste overwinning.” Over het EK en de Rode Duivels repte Courtois dan weer met geen woord.

Lees meer »

Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met eerste editie Bernard’s Bierbanken Breughel”

Brouwerij St.Bernardus in Watou opende in augustus 2018 zijn rooftopbar. Komende zomer mag Bart Bernard zes kaarsjes uitblazen. Vorig jaar werd de verjaardag gevierd met een optreden van Brihang en ook dit jaar volgen er exclusieve concerten. Onder andere Equal Idiots en Veel Fokkersvreugde zakken af naar Watou.
The post Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met

Lees meer »