‘Ik ben die dag huilend naar huis gereden. Man, dacht ik, hoe kan het dat ik nu pas mezelf leer kennen?’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Politici trekken renovatieplicht in twijfel, maar wat denken experts?

“Op zowat alle woningen in onze prijscategorie van 300.000 euro rust een renovatieplicht. Dat is niet te betalen.” Het was een opvallend moment, dinsdag in ‘Het grote debat’. Een koppel vroeg of de volgende Vlaamse regering de renovatieplicht zal afschaffen, waarop Bart De Wever (N-VA) en coalitiegenoot Sammy Mahdi (CD&V) tot toegevingen geneigd leken. Wil de politiek de renovatieplicht écht

Lees meer »

Ichtegemse oppositie kritisch voor heraanleg fietspad Arthur Coussensstraat

Dat het fietspad in de Arthur Coussensstraat in Ichtegem in slechte staat is, hoeft geen betoog. Toch konden de plannen van het lokaal bestuur met betrekking tot de heraanleg van deze belangrijke verbindingsweg niet meteen op veel bijval en enthousiasme van de oppositie rekenen. De Arthur Coussensstraat verbindt de Ichtegemse Markt met de Diksmuidebaan en het kruispunt De Reiger.

Lees meer »

Fraude bij magistratenexamen: Schorsing van Ieperse rechter niet verlengd

De voorzitter van de West-Vlaamse rechtbank van eerste aanleg heeft beslist om de schorsing van een Ieperse rechter niet te verlengen. E.W. kwam in opspraak nadat haar zoon bekende dat hij op voorhand informatie over het magistratenexamen kreeg van een lid van de Hoge Raad voor de Justitie.
The post Fraude bij magistratenexamen: Schorsing van Ieperse rechter niet verlengd

Lees meer »

“Op een bepaald moment zei Max dat het op die manier niet meer hoefde”: jeugdcoach vertelt over hoe Maxim De Cuyper bijna stopte met voetballen

Woensdag maakte hij zijn debuut voor de Rode Duivels en volgende week wacht het EK. Het zijn spannende weken voor kersvers landskampioen en Rode Duivel Maxim De Cuyper. En dat terwijl hij vijf jaar geleden nog aan stoppen dacht. “Hij voetbalde gewoon heel graag, maar wilde er nog niet al heel vroeg maniakaal mee bezig zijn.”
The post “Op

Lees meer »

Rodeostier springt in het publiek en veroorzaakt chaos

Bij een rodeo-evenement in Sisters in Oregon zijn zeker drie mensen gewond geraakt toen een stier in het publiek sprong. Een video toont hoe het dier, met de naam Party Bus, plots over het hek wipt en chaos veroorzaakt. Bij zijn ontsnapping ramde het dier ook een vrouw omver en tilde haar twee keer in de lucht met zijn horens.

Lees meer »