Netflix licht een tipje van de sluier: derde ‘Knives Out’ film komt uit in 2025

Goed nieuws voor de fans van ‘Knives Out’: de derde film van de reeks heeft een titel én een releasedatum. De film heet ‘Wake up Dead Man’ en zal in 2025 op Netflix verschijnen. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD. Electric Callboy maakt hype waar op Graspop

Ze zijn een van de favoriete bands van Thibault Christiaensen, en geef het brein achter Equal Idiots maar eens ongelijk. De Duitsers van Electric Callboy vulden eerder al de Lotto Arena met hun aanstekelijke metalcore, en ook tijdens eerdere passages op Belgische festivals ontketenden ze een heuse wervelwind. Maar het ultieme feestje? Dat bewaarden ze – mét passage van de

Lees meer »

Denemarken onderzoekt CO2-opslag op vasteland

Denemarken heeft al onderzeese CO2-opslag met een Belgisch tintje, maar het onderzoekt nu ook de opslag van CO2 op het vasteland. Het heeft enkele bedrijven een exploratielicentie toegekend om de mogelijkheden na te gaan van permanente CO2-opslag in de ondergrond van de Deense regio Midden-Jutland, zo heeft het Britse chemiebedrijf Ineos, een van de bedrijven, aangekondigd.

Lees meer »

Mooi beeld: Kevin De Bruyne haalt zoontjes uit tribune om ze te troosten na teleurstellende nederlaag

Het mooiste beeld ondanks de teleurstelling? Dat moet toch de foto zijn waarbij Kevin De Bruyne zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) na de wedstrijd knuffelde. Net als tienduizend andere Belgische fans woonden ze de teleurstellende Belgische opener van het EK voetbal bij. De Duivels verloren met 0-1 van Slovakije. Ook Obel(g)ix, Amy Sonck en enkele andere WAGS

Lees meer »

“Jan Peumans neemt een verstandige keuze om niet naar Brussel terug te keren”

Het heeft anderhalve week geduurd, maar hij is er eindelijk uit: voormalig Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans neemt zijn zetel in het Vlaams Parlement niet op. Met 22.165 voorkeurstemmen maakte 9 juni duidelijk hoe populair de voorzitter van het Eén-kerstprogramma ‘Vrede op Aarde’ nog altijd is. Ooit was dat anders. Ooit was de zachte anarchist uit Riemst de pain in the

Lees meer »

Familie van Francis (16) voor het eerst oog in oog met bestuurder die hun zoon doodreed: “Je bent een moordenaar en een lafaard”

In de politierechtbank van Dendermonde is dinsdagochtend het proces gestart tegen Youri H. Hij reed op 1 augustus 2022 de 16-jarige Francis Aerts dood in het Oost-Vlaamse Temse en pleegde vervolgens vluchtmisdrijf. De familie van Francis reageerde bijzonder emotioneel bij de confrontatie met de bestuurder in de rechtbank. “Wij kregen levenslang omdat jij een moordenaar bent”, klonk het vandaag in

Lees meer »

Zelfs skeletanalyses zijn in aantocht: chip in bal is nog maar begin van technologische golf die voetbal zal overspoelen

Dit artikel komt met een waarschuwingslabel: niet geschikt voor nostalgische lezers. Een chip in de bal die hands vaststelt, zoals Rode Duivel Loïs Openda overkwam, is nog maar het begin van een technologische golf die het voetbal overspoelt. Artificiële intelligentie en zelfs skeletanalyses kloppen aan de deur van de VAR. In de naam van professionalisme – en als munitie in

Lees meer »

Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd

De Rode Duivels zijn maandagavond in het Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main hun EK gestart met een verrassende 0-1-nederlaag tegen Slowakije. Voor Domenico Tedesco was het de eerste nederlaag als Belgisch bondscoach, na een ongeslagen reeks van vijftien wedstrijden.
The post Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd appeared first on

Lees meer »