Goed nieuws voor Oleksandr Usyk: onbetwiste bokskampioen behoudt z’n titels voor rematch met Tyson Fury

Bijna 25 jaar. Zo lang had de bokswereld al geen onbetwiste kampioen – iemand die in alle boksbonden de titel bezit – meer gehad. Oleksandr Usyk (37) schreef vorig weekend geschiedenis door Tyson Fury (35) te verslaan in een episch duel. Maar door een clausule in zijn contract leek de Oekraïner volgende week al afscheid te moeten nemen van één titel – die bij de IBF-bond. Al lijkt Usyk een vrijstelling te zullen krijgen voor de kamp met de Kroaat Filip Hrgovic. 

Meer krantenkoppen in België

Louis Blouwe na Slovenië: “Hopelijk fris tegen start BK”

Nadat een val in Omloop Het Nieuwsblad z’n voorjaar om zeep hielp, herpakte Louis Blouwe (24) zich goed. De Izegemnaar haalde in z’n derde jaar bij Bingoal WB een eerste podiumplaats in een UCI-koers: derde in Rund um Köln!
The post Louis Blouwe na Slovenië: “Hopelijk fris tegen start BK” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Timothy en Veerle runnen 15 jaar frituur Marie Claire: “Zelfs overbuur bestelt online zijn frietjes”

Acht frituren telt Bredene vandaag en de oudste daarvan vind je terug langs de Fritz Vinckelaan. Achter het uithangbord ‘Marie Claire’ schuilt niet alleen een frietzaak maar ook een stukje lokale geschiedenis, waarvan het eerste hoofdstuk geschreven werd door Marie Claire De Bourderé en Robert Van Vlaenderen. “Hier kwamen ooit BV’s als Jean-Marie Pfaff en Wendy Van Wanten over de

Lees meer »

Luc Abbeloos (58) is de nieuwe algemeen directeur bij Westtoer: “Ik zie het als een eer, maar ook een fantastische uitdaging”

De Raad van Bestuur van het provinciebedrijf Westtoer heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Luc Abbeloos volgt Stefaan Gheysen op. De aanstelling gebeurde na een uitgebreide selectieprocedure. Luc Abbeloos (58) werkt sinds 2011 bij Westtoer als directeur marketing.
The post Luc Abbeloos (58) is de nieuwe algemeen directeur bij Westtoer: “Ik zie het als een eer, maar ook een

Lees meer »

“België stakingskampioen in Europa”

België blijft stakingskampioen van Europa, zo blijkt uit cijfers van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden. Per 1.000 werknemers is er in ons land sprake van 103 stakingsdagen per jaar in de periode 2013-2022.

Lees meer »

Murielle Scherre komt in oktober op als Groen-kandidaat voor Trots op Oostende

Murielle Scherre, zaakvoerder en ontwerper van lingeriemerk la fille d’O, zal in oktober terug te vinden zijn als kandidaat op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor Trots op Oostende. Ze engageert zich als Groen-kandidaat voor het stadsproject, en wil vooral de aandacht vestigen op de meerwaarde van lokaal en duurzaam ondernemerschap.
The post Murielle Scherre komt in oktober op

Lees meer »

Meermens lost nieuwe single en videoclip ‘Ridder’

‘Ooit word ik een ridder’, zo zingt de 31-jarige muzikant, zanger, cabaretier, schrijver en dichter Bram Verstappen in zijn nieuwste single die hij vorige week vrijdag uitbracht onder zijn muzikale alias Meermens. ‘Ridder’ gaat over het mentale harnas dat we soms aantrekken als het even minder goed met ons gaat en we ons alleen voelen.
The post Meermens lost

Lees meer »