Op de jobbeurs voor ex-werknemers Van Hool: ‘Ik heb nooit files moeten trotseren, ik heb daar nu ook geen zin in’

19:33 Een derde van de Van Hool-werknemers heeft amper 49 dagen na het faillissement van de busbouwer een nieuwe job, de rest ging dinsdag op zoek naar een nieuwe werkgever. De Tijd bracht een bezoek aan de… 

Meer krantenkoppen in België

Frankrijk start met zuinige zege tegen Oostenrijk aan EK, maar houdt adem in voor “waarschijnlijk gebroken” neus van Mbappé

Het vizier van de topfavoriet stond nog niet op scherp. Maar Frankrijk deed tegen Oostenrijk, in tegenstelling tot de Rode Duivels, wel wat moest in z’n openingsmatch. Een zuinige 0-1-zege, nota bene door een owngoal, volstond voor Les Bleus. Toch startte Frankrijk ook met zorgen aan het EK, want Kylian Mbappé moest in het slot met een (waarschijnlijk) gebroken neus

Lees meer »

KIJK. Grote vuurbal bij uitslaande brand bij Brucargo in Machelen, gebouw ingestort: “Houd ramen en deuren gesloten”

Er woedde donderdag een zware brand in het logistiek bedrijf Gosselin in het vrachtgebied Brucargo (Machelen) langs Brussels Airport. Het gebouw, zo’n 4.000 vierkante meter groot, is inmiddels ingestort en de brandweer is volop aan het nablussen. HLN sprak met een van de werknemers die maar net kon ontsnappen van de vlammenzee. “We hoorden plots mensen buiten claxonneren. Toen ik

Lees meer »

Fout bij mutualiteit zorgt voor wrevel bij ouders aan de taalgrens

“Typisch Belgisch!” Doris Dieryck kreeg van haar mutualiteit te horen dat ze niet langer tussenkomen in de vakantiekampen van haar zoon. Nadat Vlaanderen en Wallonië besloten om elk een eigen vakantieregeling te hanteren, blijkt het problematisch voor wie net over de taalgrens naar school gaat.
The post Fout bij mutualiteit zorgt voor wrevel bij ouders aan de taalgrens appeared

Lees meer »

Stad Kortrijk huldigt 600 jonge sportkampioenen

Zaterdagavond zat de Concertstudio driemaal afgeladen vol. In drie groepen van elk ruim 200 jongelui, werden meer dan 600 jonge sporters uit diverse disciplines gehuldigd als kampioen. Gastheer was schepen van Sport Wouter Allijns.
The post Stad Kortrijk huldigt 600 jonge sportkampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weekendkaarten voor Garnaalkrokettenfestival in Oostende uitverkocht in… amper 7 minuten: “Dit is echt indrukwekkend”

Het mythische Garnaalkrokettenfestival in Oostende is volledig uitverkocht op zaterdag en zondag, amper 7 minuten nadat de tickets beschikbaar waren. Op 5, 6 en 7 oktober nemen er twaalf restaurants deel aan de wedstrijd om de beste garnaalkroket van Oostende te maken. Tickets voor maandag zijn nog beschikbaar. Een professionele jury en publieksjury kiezen uiteindelijk in de Wellington Hippodroom wie

Lees meer »

G7 roept op tot wereldwijd bestand tijdens Olympische Spelen in Parijs

De zeven vooraanstaande industrielanden van de G7 vragen alle strijdende partijen hun wapens neer te leggen tijdens de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs worden gehouden. Aan het eind van de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders van de Groep van Zeven zei gastvrouw Giorgia Meloni, de Italiaanse premier, dat de hele groep er voorstander van is dat de wapens

Lees meer »