“Mijn nonchalance heeft me genekt”: verliezende finalist van ‘De mol’ analyseert waar het misliep

Hij wist ook wie de saboteur was, maar zag in de finale van ‘De mol’ de groepspot van €24.160 aan zijn neus voorbijgaan. Michaël Moens (41), de boomverzorger die sinds de finale voortaan ook als de Andrea Bocelli uit Grembergen kan worden aangesproken, geeft toe dat hij aanvankelijk erg ontgoocheld was. Al biedt een mooi gebaar van de winnaar wel troost. 

Meer krantenkoppen in België

Treinverkeer onderbroken tussen Brussel-Schuman en Brussel-Noord

Het treinverkeer is onderbroken tussen de stations Brussel-Schuman en Brussel-Noord. Dat laat infrastructuurbeheerder Infrabel weten, die erop wijst dat het verkeer tijdens de ochtendspits verstoord zal zijn. De bovenleiding is per ongeluk beschadigd bij werken die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvonden tussen de twee stations.

Lees meer »

Tot 2 jaar cel voor boeventrio na diefstallen uit auto’s

“Ze kwamen bewust van Frankrijk naar België om te stelen.” Drie mannen uit Frankrijk die er op uit waren diefstallen in voertuigen te plegen zijn door de rechter in Kortrijk veroordeeld tot effectieve celstraffen van 20 maanden tot 2 jaar en elk een boete van 800 euro. Hun aanhouding is verlengd. Ze konden in Vichte (Anzegem) betrapt worden.
The

Lees meer »

Cerclespelers op bezoek in basisschool De Zessprong

Wanneer drie spelers van Cercle Brugge naar je school komen, wil uiteraard niemand deze belangrijke gebeurtenis missen. Het was dan ook gezellig druk op het grasveld naast de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries waar de leerlingen van het zesde leerjaar van basisschool De Zessprong een tornooi speelden onder het toeziend oog van Nils Dewilde, Edgaras Utkus en
The post Cerclespelers op

Lees meer »

Chinese blogger Zhang Zhan, die kritische video’s deelde over coronabeleid in zijn land, vrijgelaten

De Chinese blogger Zhang Zhan is vrijgelaten. Dat meldt de mensenrechtenorganisatie Verslaggevers Zonder Grenzen (RSF) woensdag. Zhang zat vier jaar vast omdat ze kritische video’s deelde over het Chinese coronabeleid. Volgens RSF staat de voormalige advocate, die ook als burgerjournaliste wordt gezien, nog steeds onder toezicht en wordt haar bewegingsvrijheid beperkt.

Lees meer »

Gemeente Staden zwaait drie medewerkers uit

De gemeente zette drie werknemers die met pensioen gaan in het zonnetje. Ivan Vanoplynes startte op 5 september 1984 als technisch assistent. “Ivan werd op 1 april 1988 vast benoemd en promoveerde op 1 januari 2014 naar de functie van technisch specialist”, vertelt personeelsschepen Joeri Deprez (Open Vld). “Ivan was jarenlang verantwoordelijk voor het voorbereidende
The post Gemeente Staden

Lees meer »

Website van staatssecretaris voor Digitalisering blijkt tijdlang eigendom van lingeriewinkel: “Verkeerd adres doorgegeven bij registratie”

De website van staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) is eigendom van een lingeriewinkel in de Waals-Brabantse gemeente Geldenaken (Jodoigne). Dat schrijven de kranten van SudPresse. Volgens DNS Belgium, dat verantwoordelijk voor het beheer van de domeinnamen die eindigen op .be, .vlaanderen en .brussels, gaat het om een administratieve fout die intussen is rechtgezet.

Lees meer »