Gemeente Staden zwaait drie medewerkers uit

De gemeente zette drie werknemers die met pensioen gaan in het zonnetje. Ivan Vanoplynes startte op 5 september 1984 als technisch assistent. “Ivan werd op 1 april 1988 vast benoemd en promoveerde op 1 januari 2014 naar de functie van technisch specialist”, vertelt personeelsschepen Joeri Deprez (Open Vld).

“Ivan was jarenlang verantwoordelijk voor het voorbereidende werk voor evenementen in onze gemeente zoals bijvoorbeeld parkeerverboden plaatsen en nadars uitzetten. Filip Debackere trok op 28 mei 2001 voor het eerst zijn werkplunje voor de gemeente aan als vast benoemd technisch assistent. Later volgde een bevordering tot ploegbaas wegen.”

“Carine Pladys kwam op 1 april 1991 in dienst als gesubsidieerd contractueel. Op 1 februari 1999 volgde een vaste benoeming. Carine was destijds verantwoordelijk voor het archief en voor het secretariaat. De dienst waar ze tot op heden hét aanspreekpunt was voor alle secretariaat issues en het notulenbeheer.” (BCH/foto JCR)

The post Gemeente Staden zwaait drie medewerkers uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste bezoekers Graspop stromen toe, ondanks noodplan na hevige regen: “Gaan er het beste van maken”

De eerste bezoekers van Graspop Metal Meeting installeren zich op de camping, hoewel het festival vandaag het noodplan moest activeren door de felle regen. Dat houdt in dat er geen enkele parking open is en dat het voorprogramma vanavond wordt afgelast. De organisatie roept festivalgangers op om vandaag, maar ook de komende dagen, zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Rusland heeft 80 procent van troepen aan Finse grens weggehaald en naar Oekraïne verplaatst”

De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un hebben een “alomvattend strategisch partnerschap” getekend. Maar het is nog niet duidelijk op welke vlakken Rusland en Noord-Korea gaan samenwerken. Poetin omschreef het als een “basisdocument” dat het fundament zou moeten vormen voor de betrekkingen op de langere termijn. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Opnames Britse serie ‘Bookish’ in De Keizer

Cultuurhuis De Keizer gaat de internationale toer op. Dinsdag werd de cinema gebruikt om enkele scènes op te nemen die worden gebruikt in een nieuwe Engelstalige BBC-serie, ‘Bookish’. Het productieteam was op zoek naar een authentieke cinema, waar de tijdsgeest van toen is bewaard gebleven.
The post Opnames Britse serie ‘Bookish’ in De Keizer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meisje (7) gewond nadat ze op zebrapad in Esen tegen passerende vrachtwagen fietst: “Ze heeft heel veel geluk gehad”

Een zevenjarig meisje raakte donderdagochtend gewond bij een verkeersongeval vlak bij de schoolpoort in Esen (Diksmuide). Het kind reed al fietsend een zebrapad over en botste daarbij op de achterzijde van een vrachtwagen die net gepasseerd was. Ze liep een flinke hoofdwonde op. “Ze was volledig in paniek, maar heeft erg veel geluk gehad”, zegt een getuige.
The post

Lees meer »

Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost

De hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost en zijn dochter zijn nogmaals veroordeeld voor de wantoestanden op het terrein. Hun vergunning werd ingetrokken maar toch bleven ze verder kweken. Vader en dochter krijgen respectievelijk 8.000 en 4.000 euro boete.
The post Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste bewoners nemen intrek in wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe: “Het is toch een hele aanpassing”

De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in het nieuwe wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe bij Wervik, op de site waar vroeger het zorgbedrijf Triamant was. Daar verbleven ouderen en mensen met een beperking, tot het zorgbedrijf failliet ging. De nieuwe site heeft 35 sociale woningen en ruim 80 woningen, voor oudere mensen en mensen met een beperking.
The

Lees meer »

Voorstelling verkiezing Zotte Keirl en Zotte Treze in Pittem

Op zaterdag 13 juli organiseert Unizo Pittem-Egem de verkiezing van de Zotte Keirl en Zotte Treze 2024. Opnieuw zullen drie meisjes en drie jongens het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde muts of het kroontje in de wacht te slepen. Eén ding is zeker: de Zotte Keirl wordt zeker een Lowie of Louis.
The post Voorstelling verkiezing Zotte Keirl

Lees meer »

Nieuwe zomerbar Il Castello gaat Italiaanse toer op

Deerlijk is met Il Castello in de Kleine Brandstraat en nieuwe zomerbar rijker. Initiatiefnemer is Maxim Vandenbulcke van bistro-taverne-tearoom ‘t Gaverkasteel. Het hele concept kreeg een Italiaans kleedje aangemeten.
The post Nieuwe zomerbar Il Castello gaat Italiaanse toer op appeared first on KW.be.

Lees meer »