“Thibaut was duidelijk en hij kent zijn lichaam het beste”: bondscoach Tedesco over niet-selectie Courtois

Tedesco herhaalt dat Courtois niet klaar is voor het EK. “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” zei de bondscoach op de persconferentie over de niet-selectie. Opvallend, want de keeper liet gisteren weten dat hij zich 100% voelt voor de Champions League finale van komende zaterdag. 

Meer krantenkoppen in België

Trump ontmoet Israëlisch premier Netanyahu voor het eerst sinds vertrek uit Witte Huis: “Hij zet persoonlijke vetes opzij”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben elkaar voor het eerst sinds het vertrek van Trump uit het Witte Huis in 2020 ontmoet. Trump noemde zichzelf tijdens zijn presidentschap "de meest pro-Israëlische president in de moderne geschiedenis", maar sinds de oorlog in Gaza is zijn relatie met de Israëlische premier wel verzuurd.

Lees meer »

Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor

Hans Doheyn, in het dagelijkse leven actief als politierechercheur in Knokke-Heist, brengt onder het pseudoniem Hans J. Ruselle al zijn vierde misdaadroman uit. Vier jaar na zijn debuut ‘Steek angst in je vijand’ presenteert hij ‘Het Slot’, een verhaal over een gruwelijke moord op een boerderij in Lapscheure.
The post Politieman stelt zijn vierde misdaadverhaal voor appeared first on

Lees meer »

‘Samson & Marie’ bouwen een te gek feestje in Plopsaland De Panne

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne en dit iedere dag tot en met 18 augustus. Bezoekers kunnen zich opnieuw verwachten aan een fantastische show vol mooie liedjes, leuke dansjes en dolle fratsen en dít in aanwezigheid van de burgemeester en brandweerman Bill.
The post ‘Samson &

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Journalist krijgt 6,5 jaar cel na schijnproces in Rusland – Oekraïne saneert deel schuldenlast

Oekraïne heeft een deal gesloten met private schuldeisers om de schuldenlast van het land te verlichten. Dat heeft Kiev maandag bekendgemaakt. Zo mag het land een lagere rente betalen en langer doen over terugbetaling van de schulden. Oekraïne heeft daarnaast zijn luchtafweer tegen Russische aanvallen versterkt. “De Duitse Patriot is aangekomen”, zei president Zelensky zondag in zijn traditionele avondboodschap. Lees

Lees meer »

Hebben Samson & Marie nog voldoende toekomst? Acteur Walter De Donder geeft zijn eerlijke mening

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Nieuwe bodycambeelden tonen hoe Trump-schutter dood op dak wordt aangetroffen

De 20-jarige Thomas Crooks was op 13 juli verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. De man werd vlak na zijn poging doodgeschoten door de Secret Service. Pas vrijgegeven bodycambeelden, gemaakt door de politie van Butler County, tonen hoe de veiligheidsdiensten proberen uitzoeken wat er precies gebeurd is, terwijl ze naast het lichaam van

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen trekt de stand weer gelijk met twee geweldige uitworpen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Moeder waakt aan zijde van twee zwaargewonde zonen na crash in Ardennen: “De jongste weet nog niet dat papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

Goedkoper, maar trager: voor het eerst sinds lang rijdt er weer een klassieke trein tussen Brussel en Parijs

Vanmorgen is de eerste Eurocity-trein vanuit Brussel-Zuid vertrokken naar Parijs-Noord. Het gaat om een gewone trein die 2 keer per dag heen en terug over de klassieke spoorlijn rijdt. In eerste instantie rijdt de nieuwe trein tijdens de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen in de Franse hoofdstad, maar het is de bedoeling dat de verbinding later dit jaar permanent

Lees meer »