“Thibaut was duidelijk en hij kent zijn lichaam het beste”: bondscoach Tedesco over niet-selectie Courtois

Tedesco herhaalt dat Courtois niet klaar is voor het EK. “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” zei de bondscoach op de persconferentie over de niet-selectie. Opvallend, want de keeper liet gisteren weten dat hij zich 100% voelt voor de Champions League finale van komende zaterdag. 

Meer krantenkoppen in België

Na de Belgische uitschuiver: groepswinst kan vrijdag al onmogelijk zijn, clash tegen Oranje of Frankrijk in achtste finale wat reëler

Met het oog op kwalificatie kunnen er nog niet héél veel conclusies worden getrokken na de uitschuiver van de Rode Duivels. Wel dit: als Slovakije vrijdag wint van Oekraïne kan België geen groepswinnaar meer worden. En dan komt een duel tegen Frankrijk of Nederland wat dichter in de achtste finales. Tenminste ervan uitgaand dat België zich zaterdag herpakt tegen Roemenië.

Lees meer »

Vlaamse popartieste Marcy Cortega is gemaakt met artificiële intelligentie, “maar binnenkort staat ze live op het podium”

Ligt de toekomst van de popmuziek in het AI-sterrendom? Da’s alvast waar de maker van Marcy Cortega op hoopt. Marcy is een 22-jarige Vlaamse popzangeres met Spaanse roots. Virtueel weliswaar, want de zangeres met het blauw-roze haar en haar feilloze uiterlijk bestaat enkel online. “Maar haar droom is om zoveel mogelijk connectie te maken met de echte wereld”, zegt bedenker

Lees meer »

Otegem ontdekken met Zappie’s Kunstenroute

Onlangs werd Zappie’s Kunstenroute ingewandeld in Otegem. “Deze route is het resultaat van de inspanningen van onze kindergemeenteraad, die sterk heeft gestreden voor meer kunst in de openbare ruimte”, zegt cultuur- en jeugdschepen Isabelle Degezelle (CD&V).
The post Otegem ontdekken met Zappie’s Kunstenroute appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. ‘You’-actrice filmt hoe onbekende man in haar wagen probeert in te breken: “Londen is niet veilig”

De Britse actrice Shanika Ocean deelt angstaanjagende beelden op Instagram. Ze filmt hoe een onbekende man aan de deur van haar wagen trekt en op haar raam klopt om naast haar te komen zitten. Ocean, die te zien is in het vierde seizoen van de Netflix-serie ‘You’ en in verschillende BBC-shows, deelt de gebeurtenis om andere vrouwen te waarschuwen. “Zorg

Lees meer »

409 bestuurders te snel tijdens de 12 uren van Wervik

De autorally 12 uren van Wervik lokte vorig weekend veel publiek naar de verschillende klassementsproeven. De lokale politie Arro Ieper deed ook flitscontroles in Wervik en Geluveld. 409 van de 1939 gecontroleerde bestuurders reden te snel, maar geen van deze kwam in aanmerking voor de intrekking van het rijbewijs.
The post 409 bestuurders te snel tijdens de 12 uren

Lees meer »