Cerclespelers op bezoek in basisschool De Zessprong

Wanneer drie spelers van Cercle Brugge naar je school komen, wil uiteraard niemand deze belangrijke gebeurtenis missen. Het was dan ook gezellig druk op het grasveld naast de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries waar de leerlingen van het zesde leerjaar van basisschool De Zessprong een tornooi speelden onder het toeziend oog van Nils Dewilde, Edgaras Utkus en Malamine Efekele. De drie profvoetballers hadden de hele namiddag hun handen vol met het overhandigen van gesigneerde foto’s aan de leerlingen. Langs de zijlijn stonden uiteraard ook heel wat ouders en leraren te supporteren met een groen-zwarte sjaal rond de nek. Het bezoek van enkele spelers aan Brugse basisscholen kadert in een abonnementencampagne van de vereniging. (PDC/foto PDC)

The post Cerclespelers op bezoek in basisschool De Zessprong is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne

Velen waren nieuwsgierig wat de twee vrienden Gert Verhulst en James Cooke uit hun hoed zouden toveren tijdens hun eerste ‘Gert & James ZomerRevue’. Zouden ze vernieuwend zijn? Zouden ze uitpakken met sterke sketchen of zou het muzikale centraal staan?
The post Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’

Lees meer »

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

In Spanje is opnieuw massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven”.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het is bouwverlof, dus ook de aannemers genieten van vakantie. Al is het voor hen soms moeilijk loslaten…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekerwinnaar Union pakt Supercup met 1-2-zege tegen landskampioen Club Brugge

Union Sint-Gillis heeft zaterdagavond voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de Belgische Supercup in zijn prijzenkast mogen plaatsen. De bekerwinnaar van vorig seizoen was op Jan Breydel met 1-2 te sterk voor landskampioen Club Brugge.
The post Bekerwinnaar Union pakt Supercup met 1-2-zege tegen landskampioen Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Win een ticket voor de 90s party op W-festival op 23 augustus

Vrijdag 23 augustus 2024 wordt een gigantisch dance-walhalla voor alle 90s-liefhebbers op W-festival. Maak je klaar voor de ene na de andere hitvolle set van Jenny Berggren van Ace of Base, 2 Unlimited, Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory en Nightcrawlers. Met als afsluitende act Adamski. Wij mogen 200 tickets weggeven voor de 90s party …
The post Win

Lees meer »