Voetballegende Romário (58) grapt over aanstaande comeback: “Als trainer me niet opstelt, ontsla ik hem”

Romário is van plan om van zijn terugkeer op het voetbalveld een succes te maken. De 58-jarige Braziliaan, die vorige week aankondigde dat hij weer gaat voetballen bij de club waar hij voorzitter is, heeft in ieder geval een grote kans op een basisplaats: de trainer moet vrezen voor zijn baan als Romário op de bank belandt. 

Meer krantenkoppen in België

Charlotte Campion even het derde K3’tje bij afwezigheid van Marthe in ‘De 3 biggetjes’, maar wie is zij?

Het is de derde dag op rij dat Marthe De Pillecyn verstek moet laten voor de optredens van ‘De 3 biggetjes’. Opnieuw is er onduidelijkheid over wanneer het K3’tje haar collega’s Julia Boschman en Hanne Verbruggen zal vervoegen op het podium. Tickethouders moeten niet vrezen, want actrice Charlotte Campion (32) valt nog een keer in voor Marthe. Maar wie is

Lees meer »

“Gelukkig had ik al een webshop voor corona”: Lobke Casteele (Atelier Bloem) is klaar voor het moederdagweekend

Moederdag en bloemen zijn onlosmakelijk met elkaar verboden. Wij hielden even halt in de Stationsstraat 31, waar Lobke Casteele zelf mama van drie bij haar eigen woning al zeven jaar de schouders zet onder Atelier Bloem. “Een boeket maken moet je in de vingers hebben.”
The post “Gelukkig had ik al een webshop voor corona”: Lobke Casteele (Atelier Bloem)

Lees meer »

Lijsttrekker Piet De Groote (JA!) stelt eerste kandidaten voor

JA!, de nieuwe partij van ex-burgemeester Piet De Groote in Knokke-Heist, heeft zijn eerste kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Bekendste gezicht is wellicht gemeenteraadslid Neil Couhysder.
The post Lijsttrekker Piet De Groote (JA!) stelt eerste kandidaten voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Volgens de bookmakers wint Kroatië of Zwitserland straks het Songfestival

Het Songfestival gaat morgen pas écht van start, maar de bookmakers zijn al enkele weken druk in de weer met hun pronostieken. Als we hun voorspellingen mogen geloven, maakt de Kroatische inzending Baby Lasagna het meest kans om te winnen, op de voet gevolgd door Zwitserland. Maar wat met België en Nederland? En hoe accuraat zijn die voorspellingen nu écht?

Lees meer »

Voetballen met Lukaku, fietsen op de vulkaan en in bad met Bernards mama: dit was de verbijsterende halve finale van ‘De mol’

Gekker gaat het echt niet meer worden in ‘De mol’. Sommige opdrachten, die Michaël, Senne, Bernard en Charlotte moesten uitvoeren, zorgden voor verbijsterende beelden én de nodige spanning. In bad met de moeder van Bernard in zijn huis in Melle? Wellicht de ongemakkelijkste opdracht in de geschiedenis van ‘De mol’. Al vielen er ook heel wat pasvragen te rapen, die

Lees meer »

Man krijgt fikse boete om bedrijf te runnen zonder vergunning

Een 56-jarige man uit Ruiselede krijgt een boete van 32.000 euro, waarvan de helft effectief, omdat hij op zijn zwaar vervuilde landbouwterrein al meer dan tien jaar zonder vergunning een aannemingsbedrijf bleek uit te baten. Dat moet bij binnen drie maanden opdoeken.
The post Man krijgt fikse boete om bedrijf te runnen zonder vergunning appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koranverbranding in Zweden dag voor festiviteiten Eurovisiesongfestival

Een man en een vrouw hebben vrijdag in het Zweedse Malmö een koran verbrand, een dag voor daar de festiviteiten van start gaan voor het Eurovisiesongfestival. Dat was te zien in een video, die live ging op sociale media. Bij de actie in het stadscentrum van Malmö, niet ver van twee locaties van het songfestival, werd ook een Palestijnse vlag

Lees meer »

Wielrenner Mathias (37) is internationaal expert bikefitting: “Een goede positie op de fiets is zeer belangrijk”

Bikefitter Mathias Delameilleure, die met Body en Bike een eigen zaak heeft langs de Izegemsestraat in Rumbeke, heeft internationale erkenning gekregen voor zijn werk. “Ik help zowel profwielrenners als recreanten bij het zoeken naar een goede positie op de fiets. Dat is best wel belangrijk om kwaaltjes of blessures te voorkomen”, aldus Mathias, die zelf ook nog steeds koerst.

Lees meer »

NMBS legt extra treinen in naar de kust tijdens het hemelvaartweekend

De NMBS legt donderdag, zaterdag en zondag wegens het mooie weer extra treinen in tussen het binnenland en de kust. De treinen sporen naar de stations van Oostende en Blankenberge. Dat bevestigt de woordvoerder van de spoorwegmaatschappij woensdag.
The post NMBS legt extra treinen in naar de kust tijdens het hemelvaartweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman twee keer met opgedreven bromfiets gevat: “Of was het drie keer?”

“Het is goed dat je nu te voet staat.” De Kortrijkse politierechter had weinig medelijden met een 18-jarige jongeman uit Kortrijk. Hij stond terecht omdat hij twee keer met een opgedreven bromfiets was gepakt. Of was het drie keer?…
The post Jongeman twee keer met opgedreven bromfiets gevat: “Of was het drie keer?” appeared first on KW.be.

Lees meer »

April was elfde opeenvolgende maand waarin het maandtemperatuurrecord werd verbroken

De afgelopen maand april was de elfde opeenvolgende maand waarin het maandtemperatuurrecord aan diggelen werd geslagen. Dat blijkt woensdag uit gegevens van de Copernicus Climate Change Service (C3S), het aardobservatieprogramma van de Europese Unie. Met een gemiddelde temperatuur van 15,03 graden Celsius was april 2024 1,58 graden warmer dan een gemiddelde april uit de pre-industriële referentieperiode (1850-1900).

Lees meer »