Charlotte Campion even het derde K3’tje bij afwezigheid van Marthe in ‘De 3 biggetjes’, maar wie is zij?

Het is de derde dag op rij dat Marthe De Pillecyn verstek moet laten voor de optredens van ‘De 3 biggetjes’. Opnieuw is er onduidelijkheid over wanneer het K3’tje haar collega’s Julia Boschman en Hanne Verbruggen zal vervoegen op het podium. Tickethouders moeten niet vrezen, want actrice Charlotte Campion (32) valt nog een keer in voor Marthe. Maar wie is Charlotte precies? 

Meer krantenkoppen in België

Fotografe Emily vindt dankzij KW jongens die in 2017 voor haar lens poseerden: “Jongetjes van toen zijn uitgegroeid tot toffe, jonge gasten”

De Gouden Boomstoet trekt deze zomer na zeven jaar opnieuw door de straten van Brugge. Tijdens de vorige editie in 2017 was fotografe Emily Van Den Broucke uit Loppem erbij. Met een foto die ze toen nam, werd ze dit jaar geselecteerd voor de World Photographic Cup. Dankzij deze krant vond ze de broers terug die toen voor haar camera

Lees meer »

“Over 23 dagen weten we of de Nederlandse ‘Hoop, lef en trots’ ook ons deel wordt”

Bijna zes maanden na de Tweede Kamerverkiezingen heeft Nederland zijn uiterst rechtse regering beet. Onder de noemer ‘Hoop, lef en trots’ hebben verkiezingsoverwinnaar Geert Wilders van de radicaal-rechtse PVV, Dilan Yesilgöz van de rechts-liberale VVD, Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract en Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging hun beknopt ‘hoofdlijnenakkoord’ donderdag toegelicht.

Lees meer »

VK Langemark-Poelkapelle maakt promotiedroom waar: “De opluchting is heel groot”

Na het eindrondetrauma van vorig jaar kon VK Langemark-Poelkapelle dit keer wel de poort naar derde provinciale openbeuken. De vice-kampioen uit 4D schakelde eerste KSV Oostkamp B uit en verloor daarna nipt van KM Torhout B, maar heeft de promotie toch beet.
The post VK Langemark-Poelkapelle maakt promotiedroom waar: “De opluchting is heel groot” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt

De weergoden waren de Korte Ketenmarkt en de Lentedrink voor de Pittemse en Egemse inwoners ditmaal goed gezind, want de zon was duidelijk van de partij.
The post Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geen woorden om m’n ontgoocheling te beschrijven”: zieke Cian Uijtdebroeks laat van zich horen na Giro-opgave

Een zware domper voor Cian Uijtdebroeks (21). Onze landgenoot, drager van de witte trui en vijfde in het algemene klassement, verlaat ziek de Giro. Gisteren vertelde hij al keelpijn te hebben, nu hebben de viruskiemen hem helemaal te pakken. Hij is na Robert Gesink, Christophe Laporte en Olav Kooij al de vierde renner van Visma-Lease a Bike die moet opgeven.

Lees meer »