Marthe nog steeds afwezig bij K3-musical ‘De 3 biggetjes’: Charlotte Campion valt in, maar wie is zij?

Het is de derde dag op rij dat Marthe De Pillecyn verstek moet laten voor de optredens van ‘De 3 biggetjes’. Opnieuw is er onduidelijkheid over wanneer het K3’tje haar collega’s Julia Boschman en Hanne Verbruggen zal vervoegen op het podium. Tickethouders moeten niet vrezen, want actrice Charlotte Campion (32) valt nog een keer in voor Marthe. Maar wie is Charlotte precies? 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken”

Donderdag 16 mei gaan de deuren open van het nieuwe restaurant McDonald’s op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan in Ingelmunster. Franchisenemer Kenny Schelstraete en zijn team vieren deze opening op zondagnamiddag 19 mei met kindergrime.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weduwe van vermoorde truckchauffeur doorbreekt stilte: “Terwijl die vijf jongens wegliepen, stierf Gheorghe in mijn armen”

“Arme jongens, arme ouders.” Maria Godja, de vrouw die naast haar verloofde Gheorghe Tibil (50) zat op het moment dat die geraakt werd door een rioolrooster, kan maar niet vatten wat voor onheil hen op een Belgische autosnelweg is overgekomen. Het geplande trouwfeest deze zomer komt er niet, wel een begrafenis komend weekend in thuisland Roemenië.

Lees meer »

Billie Eilish heeft nieuw album klaar: “Typisch Billie en toch vernieuwend”

De Amerikaanse popster Billie Eilish heeft een nieuw album klaar dat om middernacht wereldwijd is uitgekomen: ‘Hit me hard and soft’. Studio Brussel liet het album in première gisteravond al horen aan de Belgische fans. Eilish heeft haar 10 nieuwe nummers zelf ook al exclusief voorgesteld tijdens een luisterparty in New York. MNM-presentatrice Cato Peeters was erbij. "Billie werd uitzinnig

Lees meer »

Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen

Er staan drie nieuwe winkels in West-Vlaanderen op de planning van Albert Heijn: namelijk Ruiselede, Jabbeke en Sint-Michiels in Brugge. Met die aankomende openingen kleurt Albert Heijn de provincie opnieuw een stuk blauwer.
The post Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internationale verplichtingen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open Vld) ontmoeten en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Ook die bezoeken zijn geannuleerd. Volgens zijn woordvoerder heeft Zelensky al zijn internationale verplichtingen afgeblazen in verband met het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. Het

Lees meer »

Kustvissers temperen hoera-berichten over de noordzeegarnaal: “Hier is de crisis nog niet voorbij”

De afgelopen dagen werd er overal uitgebreid bericht over ‘de redding van de tomate crevette’, maar de kustvissers temperen die hoera-berichten. “De garnalenschaarste in de supermarkten mag dan misschien wel voorbij zijn, wij zien voorlopig weinig beterschap”, klinkt het aan de Vistrap. In een Oostendse horecazaak wordt het garnaalprobleem gerelativeerd. “We zijn gewoon veel te verwend.”
The post Kustvissers

Lees meer »