Man (33) rijdt onder invloed met bestelwagen tegen boom in Ichtegem

In de Bruggestraat in Ichtegem gebeurde donderdagavond om 22.30 uur een ongeval met een bestuurder onder invloed.

Een 33-jarige man uit Ichtegem reed met zijn bestelwagen langs de Bruggestraat in de richting van het centrum van Eernegem. Ter hoogte van huisnummer 410 verliest hij de controle over zijn stuur en komt hierbij rechts naast de baan in de grasberm terecht. Hierdoor schampt hij met zijn wagen een eerste boom, waardoor de bestelwagen een kwartslag linksom draait en vervolgens met de linkerflank tegen een tweede boom tot stilstand komt.

Man onder invloed

De bestuurder is lichtgewond, hij moest niet naar het ziekenhuis. Hij was wel onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Door het ongeval was de baan even volledig versperd. De bestelwagen is niet meer rijvaardig en werd getakeld.

The post Man (33) rijdt onder invloed met bestelwagen tegen boom in Ichtegem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Veertig maanden cel voor tiener die alarmpistool trok bij deal over vals geld

Een 19-jarige man uit Vorselaar heeft voor de Brugse rechtbank veertig maanden cel gekregen, waarvan tien effectief, voor een gewelddadige diefstal in De Haan. De minderjarige slachtoffers wilden bij P.V. vals geld aankopen, tot die een alarmpistool trok.
The post Veertig maanden cel voor tiener die alarmpistool trok bij deal over vals geld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachten filmden groepsverkrachting van 14-jarig meisje en deelden beelden via Snapchat: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

De groep minderjarigen die deelnam aan de groepsverkrachting van een 14-jarige in Kortrijk, zou de feiten ook gefilmd hebben en de beelden hebben gedeeld op Snapchat. “Dit heb ik nog nooit in mijn carrière meegemaakt”, zegt de advocate van een van de verdachten. Zes van hen zijn in een gesloten instelling geplaatst, vier kregen huisarrest.

Lees meer »

Nieuwe ‘zeearend’ duikt op na verkleedstunt van vriendengroep: “Er ligt al een ei in ons drijvend nest” (Woumen/Houthulst/Ieper)

Het standbeeld van de otter kreeg een make-over tot broedende zeearend in de vijver van De Blankaart, in vogelvlucht zo’n 700 meter van het echte nest. “Wat straks uit het ei komt? Een verrassing”, klinkt het mysterieus bij de groep vrienden achter de stunt.
The post Nieuwe ‘zeearend’ duikt op na verkleedstunt van vriendengroep: “Er ligt al een ei

Lees meer »

LIVE GAZA. België wil Europees wapenembargo tegen Israël – VN wil dat Israël escalatie in Gazastrook stopt

Geen bestand, maar nog meer oorlogsgeweld: Israël heeft het voorstel voor een wapenstilstand verworpen en kiest voor de aanval. Vorige nacht vonden aanhoudende bombardementen plaats, Israëlische tanks vielen Rafah binnen. Voorlopig is sprake van 27 doden. “De antiterreuroperatie is plaatselijk en in omvang beperkt”, stelt het Israëlische leger. Ruim een miljoen ontheemde Palestijnen zouden schuilen in de stad. “Er moet

Lees meer »

Ondanks inspanningen weer geen enkele nieuwe Wervikse deelnemer aan folkloristische Tabaksstoet: “Om diverse redenen geen interesse”

De grensoverschrijdende Tabaksstoet met start in Wervik en aankomst in Wervicq-Sud is een vaste traditie op Hemelvaart. Ondanks diverse inspanningen van het lokaal bestuur zijn er vanuit Wervik opnieuw geen nieuwe deelnemers. Integendeel. Door omstandigheden haakt KLJ Wervik-Geluwe af.
The post Ondanks inspanningen weer geen enkele nieuwe Wervikse deelnemer aan folkloristische Tabaksstoet: “Om diverse redenen geen interesse” appeared first

Lees meer »

Voetweg door slachthuis Covameat wordt afgeschaft

Voetweg 84 wordt afgeschaft tussen de Komenstraat en de Langebunderstraat. In realiteit is hij daar immers al lang verdwenen, gebouwen van het slachthuis Covameat komen in de plaats. N-VA stemde tegen.
The post Voetweg door slachthuis Covameat wordt afgeschaft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kris De Pauw (Avanti Brugge) wil promotie afdwingen

Het is mogelijk een unicum in het Vlaamse basketbal: een coach die aan de leiding staat, slechts één keer verloren heeft en vóór het einde van de competitie de laan wordt uitgestuurd. Het gebeurde bij Avanti Brugge, waar Kris De Pauw enkele weken geleden overnam en meteen een klaar omlijnde opdracht kreeg: de ploeg door de play-offs naar promotie leiden.<br

Lees meer »