Man levenloos aangetroffen naast e-step in Rapertingen

In Rapertingen (Hasselt) is maandag rond 7 uur een man levenloos aangetroffen langs zijn elektrische step aan de Mombeekdreef, een zijstraat van de Luikersteenweg. 

Meer krantenkoppen in België

“Anderlecht was zó machteloos dat het Park moedeloos werd”

Anderlecht moest alweer zijn meerdere erkennen in Club Brugge. En zakte zo voor een tweede keer in deze Champions’ Play-offs door de ondergrens. “Het manoeuvre van Hayen zette Riemer en paars-wit schaakmat”, zag onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus vliegt de helikopter zondag allicht naar Sint-Andries. “Al is Club best op z’n hoede. Miron Muslic is een bijzondere coach.”

Lees meer »

KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend

KLJ Kanegem bestaat dit jaar 90 jaar en dat moet gevierd worden. In het pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei vinden de festiviteiten plaats, verspreid over drie dagen. De pikdorsercross op maandag 20 mei moet de blikvanger worden, aldus voorzitter Emiel Declercq.
The post KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend appeared first

Lees meer »

Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two

In de heenwedstrijd van de finale van de play-offs in TDM2 nam Oostkamp zaterdagavond de maat van de buren van Avanti Brugge (101-90). Zegezeker zijn ze daardoor nog niet. Maandag volgt al de terugwedstrijd.
The post Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Victoria’s Secret Fashion Show keert na zes jaar terug

De Victoria’s Secret Fashion Show keert komende herfst na bijna zes jaar terug. Dat meldt de organisatie achter de wereldberoemde catwalkshow, die ook bij ons op televisie werd uitgezonden. Het merk wil de show nieuw leven inblazen met een inclusievere versie van de modeshow.

Lees meer »

Vuilnismannen moeten snel wegduiken wanneer gasfles ontploft in vuilniskar

Twee Britse vuilnismannen schrokken zich dinsdag een hoedje tijdens de afvalophaling in Slough, een wijk in het Engelse Berkshire. Ze hadden net enkele containers geleegd in de vuilkar toen een gasfles plots ontplofte in de laadbak. Het duo kon nog net op tijd wegduiken en raakte niet gewond. Het lokale bestuur deelt de beelden nu op sociale media en roept

Lees meer »

Phishers stalen 24.000 euro van Annekes (48) bankreke­ning: “Erger is hoe we behandeld werden door de bank”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »

Palestijnse en Israëlische vredesactivisten verbonden door verlies: “We zijn pas na 7 oktober echt hecht geworden”

Ondanks het verlies, het trauma en het ongeziene geweld in de regio, zijn de Palestijn Aziz Abu Sarah en de Israëli Maoz Inon hechte vrienden. De broer van Abu Sarah werd doodgeslagen door Israëlische soldaten, Inon verloor zijn ouders bij de Hamasaanval op 7 oktober. Samen zoeken ze bondgenoten voor vrede. "Onze persoonlijke tragedie is net de drijfveer om voor

Lees meer »

Onduidelijkheid over lot van Iraanse president: tegenstrijdige berichten over vondst helikopter, reddingsteams zetten zoektocht voort

Volgens de Iraanse staatstelevisie werd de neergestorte helikopter, met aan boord Iraans president Ebrahim Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian, teruggevonden door reddingswerkers. Dit nieuws wordt echter tegengesproken door andere media, en reddingsorganisatie Red Crescent. De helikopter stortte neer in bergachtig gebied in het noorden van het land. Over de toestand van de inzittenden is nog niets geweten.

Lees meer »

De fietsvergoeding: zo levert jouw rit naar het werk geld op

Vorig jaar heeft 1 op de 8 werknemers een fietsvergoeding gekregen van zijn werkgever. Dat blijkt uit cijfers van HR-bedrijf SD Worx. Sinds 1 mei 2023 zijn bedrijven verplicht om hun personeel een kilometervergoeding te geven wanneer ze met de fiets van of naar het werk rijden. Hoe kan jouw fietstocht naar je werkplek geld opleveren?

Lees meer »

Picknicken bij de Sint-Karelsmolen in het weidse landschap van de Moeren

Op dinsdag 7 mei werd in de Moeren, op enkele honderden meter van de Sint-Karelsmolen, een nieuwe picknickplaats in gebruik genomen. De picknickplaats bevindt zich langs het fiets- en ruiterpad dat de Bewesterpoort-West verbindt met de Debarkestraat, en is gelegen langs de Ringsloot.
The post Picknicken bij de Sint-Karelsmolen in het weidse landschap van de Moeren appeared first on

Lees meer »