Curatoren Van Hool bevestigen definitieve overname van afdeling Industriële Voertuigen door GRW

De business unit van Van Hool Industriële Voertuigen wordt definitief overgenomen door GRW. Dat heeft het college van vier curatoren formeel meegedeeld. 

Meer krantenkoppen in België

Nachtvlucht brengt tweede single ‘Tot de morgen’ uit

Het trio Nachtvlucht heeft met ‘Tot de morgen’ een tweede single online uitgebracht. Voor de Brugse zanger en gitarist Dieter Geernaert is het een hele muzikale ommezwaai: ooit was hij actief in een grungeband, nu zingt hij Nederlandstalige pop. Zij het met een donker kantje.
The post Nachtvlucht brengt tweede single ‘Tot de morgen’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

In het spoor van Robert F. Kennedy Jr., de complotdenker die Trump en Biden het leven zuur kan maken: “Als mensen niet uit angst stemmen, maak ik zeker kans”

Er waart een spook door de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zijn naam: Robert F. Kennedy Jr., telg van een legendarische politieke dynastie, befaamd milieu-advocaat en antivaxer. Hij is onafhankelijk kandidaat en wil zowel Biden als Trump het vuur aan de schenen leggen. Door het starre tweepartijensysteem is hij in feite kansloos voor het presidentschap. Kennedy wordt wel als ‘spoiler’ gezien, iemand die

Lees meer »

Koningin Elizabeth II is nog altijd de populairste Britse royal bij jong én oud: waarom blijft ze onvervangbaar?

Op de dag dat ze 98 had moeten worden, is een eerste standbeeld van koningin Elizabeth II onthuld. Onder grote belangstelling van volk én viervoeters. Dat de Queen nog steeds gemist wordt, is duidelijk. Waarom verlangen de Britten zo terug naar hun baken van standvastigheid? De volkstoeloop voor de onthulling was zo groot dat het verkeer in het stadje moest

Lees meer »

Zet kant-en-klare nieuwbouw de Vlaamse vastgoedsector op zijn kop? “Mensen willen zo snel mogelijk verhuizen”

Gedaan met eindeloos een gevelsteen, dakpan of badkamertegel kiezen. Steeds minder Vlamingen kopen nog een nieuwbouwwoning op plan waarvan de eerste steen nog moet worden gelegd. Waarom verkopen projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars nog bijna uitsluitend nieuwbouwwoningen ‘op voorraad’? Makelaar Cedric Vanhencxthoven van Heylen Vastgoed ziet dat het mensen vooral te doen is om hun portemonnee: “Een kijkwoning is voor je het

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke viert twee verjaardagen

Assistentiewoningen De Beiaard bestaat 30 jaar en het Lokaal Dienstencentrum De Parette 25 jaar, dit onder de koepel van Zorgbedrijf Harelbeke. Dit werd gevierd met een receptie voor het stadsbestuur, directies, medewerkers en vrijwilligers. “Zorgbedrijf Harelbeke biedt warme zorg aan de bezoekers en bewoners.”
The post Zorgbedrijf Harelbeke viert twee verjaardagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Katelijnebrug defect in Brugge

Door een technische storing is de Katelijnebrug in Brugge defect. Dat veroorzaakte meteen heel wat verkeersproblemen op de ring.
The post Katelijnebrug defect in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Superfan en journalist Gianni kijkt vanuit gastland Zweden met spanning uit naar 68e editie Eurovisiesongfestival: “Nog onduidelijk hoeveel protest er tegen Israël zal zijn”

Net zoals de afgelopen jaren volgt Gianni Paelinck – VRT-journalist uit Oostende – het Eurovisiesongfestival van op de eerste rij mee. Al sinds vorig weekend vertoeft hij in Malmö (Zweden) om verslag uit te brengen. Dit jaar zijn de ogen namelijk niet enkel op de kandidaten gericht, maar ook op alle geopolitieke commotie naast het podium. “In de stad staan

Lees meer »