Geen winnaar tussen Standard en KV Mechelen, match lag even stil door wangedrag Luikse fans

De (vele) afwezigen hadden géén ongelijk. Standard en KV Mechelen kwamen niet tot scoren. Opnieuw puntenverlies voor Malinwa, dat AA Gent steeds verder ziet uitlopen. 

Meer krantenkoppen in België

Pro League Awards openen op 27 mei Silt in Middelkerke en jij kan erbij zijn

De Pro League Awards zetten op maandag 27 mei een punt achter een beklijvend voetbalseizoen. “Dat doen we meer dan ooit in stijl in het elegante Silt, het vernieuwde Casino van Middelkerke. Fans kunnen onze awardshow live volgen via nieuwsblad.be en VRT MAX of zelf tickets kopen om erbij te zijn,” zegt Lorin Parys, CEO van de Pro League.

Lees meer »

“Dit doet pijn”: Mooimaker Kurt (46) ziet honderden vissen sterven na “merkwaardige” vervuiling op kanaal

Kurt Lowie (46), al zes jaar Mooimaker in Boezinge, ontdekte schuimvorming op een beruchte lozingsplek in het kanaal Ieper-IJzer. Volgens de Ieperse milieudienst gaat het dit keer om “merkwaardige” vervuiling, die leidt tot de dood van honderden vissen.
The post “Dit doet pijn”: Mooimaker Kurt (46) ziet honderden vissen sterven na “merkwaardige” vervuiling op kanaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lancering Starliner naar ISS op zijn vroegst op vrijdag 17 mei

De Starliner-ruimtecapsule van het Amerikaanse lucht- en ruimtevaartbedrijf Boeing zal op zijn vroegst vrijdag 17 mei vertrekken naar het Internationaal Ruimtestation (ISS). De proefvlucht werd dinsdagochtend uitgesteld omdat er een probleem was met de raket. Er is tijd nodig om het probleem te verhelpen, meldt NASA.

Lees meer »

“Dit gaat me de komende maanden stress geven”: Balder teleurgesteld wanneer hij z’n huis ziet in ‘Blind gekocht’

Een nieuwe week, een nieuwe vette kluif voor het team van ‘Blind gekocht’. Met dank aan nieuwe kandidaten Heleen en Balder, een koppel dat per se in het Gentse wil blijven wonen. Is er aanvankelijk nog enthousiasme over de woning die makelaar Kinga vond, smelt die – per kamer – verder weg. “Ik ben hier geen fan van”, aldus Balder.

Lees meer »

Meerderheidspartij Eendracht trekt met burgemeester als kopman naar de kiezer: “Ik wil er weer voluit voor gaan”

Meerderheidspartij Eendracht heeft zijn huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober zo goed als af. Lijsttrekker wordt zoals verwacht burgemeester Koenraad Degroote, die graag de sjerp voor een zevende ambtstermijn wil omgorden.
The post Meerderheidspartij Eendracht trekt met burgemeester als kopman naar de kiezer: “Ik wil er weer voluit voor gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »