Na gestolen tifo volgden de vuurpijlen en stoeltjes: match achter gesloten deuren voor Standard na nieuw wangedrag fans?

Weeral ging het mis in Anderlecht-Standard. Vijf minuten voor tijd waren de Luikse fans het zo beu dat ze stoeltjes begonnen af te breken en vuurpijlen gooiden. De achtste finale in de Croky Cup werd ruim tien minuten stilgelegd. Omdat de Rouches nog een voorwaardelijke straf hadden openstaan, levert hen dat wellicht een match achter gesloten deuren op. 

Meer krantenkoppen in België

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

Benjamin Leniere is Belgisch kampioen op de 800 meter

Benjamin Leniere (26) uit Oostende startte als een atleet met een mentale beperking met atletiek toen hij zeven jaar was. Christine Caron vroeg hem toen of hij interesse had om zich aan te sluiten. Zij richtte ruim twintig jaar terug een afdeling voor G-sport op bij Hermes Atletiekclub in Oostende, die later is overgegaan naar Houtland Atletiekclub in Torhout. De

Lees meer »

Vlaanderen duidt toekomstige centra gespecialiseerde invasieve beroertezorg aan, waaronder az groeninge

Elk jaar, op de tweede dinsdag in mei, is het de Europese Dag van de Beroerte. Het tijdig herkennen van een beroerte – in de top 10 van belangrijkste aandoeningen in Vlaanderen – is ontzettend belangrijk, het organiseren van een kwaliteitsvol aanbod van beroertezorg is dat evenzeer. Vlaanderen neemt daarom acht ziekenhuizen op in haar planning voor centra invasieve beroertezorg,

Lees meer »

REPORTAGE. Waarom heel Europa kijkt naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Ninove kan het eerste dominosteentje zijn dat valt”

Een centrumstad met niet meer dan 40.000 inwoners in Oost-Vlaanderen, en toch kijkt iedereen tegenwoordig naar Ninove. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat de kans dat het de eerste gemeente wordt met een absolute meerderheid voor Vlaams Belang. Dat heeft de partij te danken aan één man: Guy D’haeseleer. Vorig weekend kon u in deze krant nog lezen dat hij in

Lees meer »

Jamie verhuist met Le Petit D’eau naar hartje Rumbeke

Jamie De Waele (32) verhuisde recent met haar mama- en babypraktijk Le Petit D’eau naar het centrum van Rumbeke. Op het Kerkplein palmt ze een ruimte in het pand in waar sinds december de vroedvrouwen van Villa Mama huizen.
The post Jamie verhuist met Le Petit D’eau naar hartje Rumbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man vraagt vriendin ten huwelijk in de bergen, maar rolt plots naar beneden wanneer wandelaar hem omverloopt

Een wandelaar was zijn vriendin aan het filmen op een bergflank in het Amerikaanse Yosemite Park toen hij nog iets anders vastlegde: een man die van de idyllische plek gebruikmaakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Een voorbijganger had echter niet gezien dat de verliefde kerel op één knie was gaan zitten en schopte per ongeluk tegen zijn voet,

Lees meer »

Jeroen Lezy verkoopt materiaal voor jouw mancave

Drankenhandelaar Jeroen Lezy (46) is al jarenlang gepassioneerd door alles wat met de VS en rock’ n roll te maken heeft. Dat straalt nu ook af op zijn zaak langs de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel. Jeroen richtte er een hoek in waar klanten tal van spulletjes op de kop kunnen tikken om hun eigen mancave in te richten.
The post

Lees meer »

Meryl Streep krijgt ere-Gouden Palm in Cannes

Het is een bijzondere dag voor Meryl Streep (74). De Amerikaanse actrice krijgt dinsdagavond een ere-Gouden Palm tijdens de openingsavond van de 77ste editie van het filmfestival van Cannes. Daarmee krijgt ze erkenning voor haar grote bijdrage aan de filmindustrie.

Lees meer »

Duitse voetbalbond komt met ‘originele’ bekendmaking EK-selectie, maar zet zo ook deur open voor ‘fake news’

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. De geselecteerde spelers worden dezer dagen namelijk op originele wijze bekendgemaakt: op de ochtendradio of zelfs via een 93-jarige oma. Máár de Duitse bond zet met de actie ook de deur op een kier voor ‘fake news’. Vraag dat maar aan voormalig Union-spits Deniz Undav (27) en Mats Hummels (35).

Lees meer »