Knokke Hippique stopt ermee na verschil in visie tussen Paul Gheysens en paardenfokker Stephan Conter

18:20 Vastgoedondernemer Paul Gheysens en paardenfokker Stephan Conter stoppen met de organisatie van het prestigieuze Knokke Hippique. Het jumpingevent waaraan de dochters van Bruce Springsteen en Bill Gat… 

Meer krantenkoppen in België

“Pijnlijke voeten en geen tijd om te plassen tijdens show van meer dan 3 uur”: zo beleefden onze collega’s Taylor Swift in Parijs

Meer dan 40.000 Swifties, zoals haar fans zich noemen, waren erbij afgelopen weekend in Parijs voor de aftrap van het Europese luik van ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift (34). Onder hen ook vier medewerkers van deze krant. Hoeveel betaalden zij voor hun felbegeerde ticket? Hoe beleefden zij het magische concert? En welke tips hebben ze om de drukte te

Lees meer »

Patisserie Courcelles sluit na bijna 37 jaar: “Ik ga mijn klanten missen”

De Doorniksestraat neemt binnenkort afscheid van een geliefde patisserie. Na bijna 37 jaar sluit Patisserie Courcelles de deuren op 15 juli. “We zagen hier kinderen en kleinkinderen passeren. Ook al wonen ze intussen in Gent, ze blijven terugkeren voor onze klaaskoeken, marsepein, bokkenpootjes en huisgemaakte melocakes”, vertelt zaakvoerder Valérie Demey (55).
The post Patisserie Courcelles sluit na bijna 37

Lees meer »

Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in Nieuwpoorts café

Een 20-jarige jongeman eist een forse schadevergoeding van liefst 10.000 euro van een 34-jarige agressor nadat die hem zwaar toetakelde op café in Nieuwpoort. “We weten dat de schadevergoeding zeer hoog is, maar hij werd dan ook afgeslagen als een beest”, vindt de advocaat van het slachtoffer.
The post Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in

Lees meer »

Na zomerse temperaturen, komt onweer

Na een zonnig weekend volgt een eerder wisselvallige week. Zondagnamiddag blijft het nog wel vrij zonnig met in eerste instantie hoge wolkensluiers. Geleidelijk ontwikkelen zich echter stapelwolken die aan het einde van de namiddag kunnen uitgroeien tot (onweers)buien, vooral langs de Franse grens.

Lees meer »

Cristiano Ronaldo dé grootverdiener, maar kent u de opvallende nummer twee ook? Dit zijn de bestbetaalde sporters ter wereld

Cristiano Ronaldo is nog steeds de bestbetaalde sporter ter wereld. Volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes is de 39-jarige Portugese superster van het Saoedische Al Nassr goed voor een jaarinkomen van 260 miljoen dollar (ruim 239 miljoen euro). Daarmee blijft hij golfer Jon Rahm 218 miljoen euro en Lionel Messi 124 miljoen voor. Max Verstappen staat met een inkomen van 74,5

Lees meer »

“Strengste asielbeleid ooit” en 130 km/u op snelwegen in Nederlands regeerakkoord: “De zon gaat weer schijnen in ons land”

De Nederlandse regering wil met haar akkoord getiteld ‘Hoop, lef en trots’ een “stabiel Nederland” leiden. De vier partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB sloten kort na middernacht een definitief akkoord, waardoor het rechtse kabinet er nu officieel komt. De partijen willen onder meer een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur op de snelwegen toelaten. Daarnaast komt er een

Lees meer »

Berucht servet van Messi’s eerste contract geveild voor een monsterbedrag: “Deze jongen moéten we hebben”

Dertien jaar was Lionel Messi, toen een scout van FC Barcelona hem voor het eerst zag spelen. Zijn naam: Carles ‘Charly’ Rexach. Even later – in 2000 – liet hij de Argentijn zijn eerste ‘contract’ tekenen op een servet. Dat stukje papier is vrijdag onder de hamer gegaan voor een bedrag van 762.000 pond (ongeveer 890.000 euro) bij het Britse

Lees meer »