Na ophef over brief: “Kim De Gelder zal psychiatrisch centrum enkel om dringende medische redenen mogen verlaten”

“Kim De Gelder (36) zal het forensisch psychiatrisch centrum waar hij verblijft enkel wegens dringende medische redenen mogen verlaten”. Met die boodschap probeert de rechtbank van Gent de nabestaanden van slachtoffers van de babymoordenaar gerust te stellen, nadat een brief over een mogelijke uitgaansvergunning voor paniek en onrust zorgde.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste communie in Pervijze

Donderdag 9 mei kwamen de kinderen van Pervijze feestelijk uitgedost naar de Sint-Niklaas en de Sint-Katarinakerk in Pervijze om er voor het eerst naar de communie te gaan. Deken Wilfried Jonckheere verzorgde de eucharistieviering en de kinderen werden voorbereid door juf Carmen Roose en directrice Roselijn Versteghe. Het werd een onvergetelijke dag voor Lyo Deblaere,
The post Eerste communie

Lees meer »

Eerste droom vervuld: Lara (6) zwemt in diepe zee

Dromen van Oostende realiseerde een eerste kinderdroom. De zesjarige Lara ging met redders 500 meter in zee om er te zwemmen: “Morgen vertel ik mijn klasgenootjes alles.”
The post Eerste droom vervuld: Lara (6) zwemt in diepe zee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »