LIVEBLOG STANDARD-KV MECHELEN. Krijgen we in tweede helft wel goals? Match lag even stil door wangedrag Luikse fans

De laatste keer dat Standard de degens kruiste met KV Mechelen verloor Standard met 3-0 op het veld van Mechelen. De Luikenaars zijn dus uit op revanche. En dat doen ze met dezelfde 11 als tegen Westerlo. Mechelen daarentegen voert 4 wissels door ten opzichte van de match tegen Gent. Wie wint vanavond? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Pas na drie maanden had iemand het door: waarom je maar beter de kleine lettertjes in de gebruiksvoorwaarden leest

Drie maanden heeft het geduurd, alvorens iemand de fles wijn claimde die een Britse denktank gratis wilde weggeven aan de eerste persoon die het verborgen aanbod in hun privacybeleid opmerkte. De denktank wil met de stunt aanklagen dat bedrijven tijd en geld in die ellenlange gebruiksvoorwaarden moeten steken, terwijl bijna niemand die teksten ooit leest.

Lees meer »

De tijd die ouders winnen met thuiswerk gaat volledig naar kinderen en huishouden: “Onze kinderen hebben al dikwijls gezegd: corona had vroeger mogen komen”

De zorg voor de kroost in een doorsnee Vlaams gezin is tegenwoordig zwaarder dan een voltijdse job. Ouders zijn er samen meer dan 40 uur per week mee bezig, dat is een derde meer tijd in vergelijking met vijf jaar geleden. Tegelijk vinden vier op de vijf ouders dat ze te weinig vrije tijd overhouden, blijkt uit onderzoek van My

Lees meer »

Bedreigingen en vernederingen van lhbtiq+-jongeren fors toegenomen

Twee op de drie lhbtiq+-personen in België (67 procent) zeggen dat ze tijdens hun tijd op school vernederd, bedreigd of belachelijk gemaakt zijn omwille van hun gender of seksuele oriëntatie. Dat blijkt dinsdag uit een nieuw rapport van het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten (FRA), dat in 2023 meer dan 100.000 personen uit heel Europa heeft bevraagd.

Lees meer »

Opnieuw negen lijken gevonden in Mexicaanse stad

In de Mexicaanse deelstaat Zacatecas, in het noorden van het land, zijn woensdag negen lijken teruggevonden in de stad Morelos. Dat heeft het Openbaar Ministerie in de deelstaat woensdagmiddag bekendgemaakt. Een dag eerder werden er ook al negen levenloze lichamen gevonden in een naburige stad.

Lees meer »

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marleen Swaenepoel en Martin Casier zijn een gouden koppel

Marleen Swaenepoel (69) en Martin Casier (71) trouwden op 19 april 1974 in Hooglede. Ze vierden hun gouden huwelijksverjaardag in Koers in het bijzijn van schepen van Burgerzaken Stefaan Van Coillie. “We hebben elkaar op een feestje van de kajotters in Hooglede ontmoet en we zijn aan elkaar blijven plakken en onze pa’s werkten allebei
The post Marleen Swaenepoel

Lees meer »

Uitslagen eindrondes: SK Roeselare houdt sprankeltje hoop op promotie, ook pak extra stijgers uit provinciale reeksen

SK Roeselare moest de meerdere erkennen in Berg en Dal, maar mag nog de troostfinale spelen. KSV Rumbeke stoomt verder door in de interprovinciale eindronde, maar moet nog twee matchen winnen om zeker te zijn van promotie. En in de provinciale reeksen zijn ondertussen ook haast alle kaarten geschud. Wat de Roeselaarse clubs betreft is Club Roeselare nu al zeker

Lees meer »