Ex-commentator Eddy Snelders filmde ook onder kleedhokjes van zwembad

Eddy Snelders (65) maakte stiekem naaktbeelden van bezoekers die zich aan- en uitkleedden in de kleedhokjes van een openbaar zwembad. Op één filmpje is ook een minderjarige te zien. Opmerkelijk: volgens goedgeplaatste bronnen werd Snelders 46?jaar geleden al veroordeeld voor zedenfeiten.

 

Meer krantenkoppen in België

Russische kannibaal en moordende verkrachter verbroederen aan het front in Oekraïne: “Traditionele Russische waarden behouden”

Twee van Ruslands beruchtste misdadigers – een kannibaal en een moordenaar die twee vrouwen in stukken hakte – vechten samen aan het front in Oekraïne. Dat blijkt uit een foto waarop het duo lachend poseert en wordt ook door een van hen bevestigd in de Russische pers. “Ik vecht voor het behoud van de traditionele Russische waarden.”

Lees meer »

Hét TikTok-dilemma: kom je liever een man of een beer tegen in het bos? “De man moet maar eens proberen, het zal zijn beste dag niet zijn”

Wie zou je het liefst tegenkomen in een bos: een man of een beer? Op sociale media gaan de discussies al weken in overdrive nadat in een viraal filmpje zeven van de acht bevraagde vrouwen voor de beer kozen. Drie bekende Vlaamse vrouwen die zelf al eens joggen in de natuur geven hun kijk op het dilemma. “Eigenlijk draait het

Lees meer »

Nu het Songfestival bijna start: dit kan u (niet) leren van de bookmakers

Het Songfestival gaat morgen pas écht van start, maar de bookmakers zijn al enkele weken druk in de weer met hun pronostieken. Als we hun voorspellingen mogen geloven, maakt de Kroatische inzending Baby Lasagna het meest kans om te winnen. Maar wat dan met België en Nederland? En hoe accuraat zijn die voorspellingen nu écht? Een overzicht!

Lees meer »

Lang geleden maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik

Lees meer »

Vrouw wil genieten van zeezicht, maar eindigt met natte broek

Dat de zee en zijn golven onvoorspelbaar zijn, kan een vrouw uit Oekraïne beamen. De vrouw zat met haar man op een boot en wilde van het uitzicht genieten. Maar toen ze dichterbij de reling kwam, werd ze verrast door een grote golf. Ze was helemaal doorweekt, tot hilariteit van haar partner.

Lees meer »