Kop-staartaanrijding langs Diksmuidsesteenweg: bestuurster onder invloed van drugs en rijdt zonder verzekering

Langs de Diksmuidsesteenweg in Roeselare gebeurde er dinsdagmiddag iets voor 16 uur een kop-staartaanrijding ter hoogte van Frituur Westfriet.

Bij het ongeval viel er niemand gewond, maar één van de betrokken wagens liep wel serieuze schade op.

De bestuurders, een 48-jarige vrouw uit Staden en een 43-jarige man uit Roeselare, kwamen met de schrik vrij. De vrouw bleek wel onder invloed van drugs. Haar voertuig was ook niet verzekerd.

The post Kop-staartaanrijding langs Diksmuidsesteenweg: bestuurster onder invloed van drugs en rijdt zonder verzekering is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wat voor weer voorspellen langetermijnmodellen voor zomer 2024: warm of koud, droog of nat?

De meteorologische lente komt stilaan ten einde. Tijdens deze regenachtige dagen kijken velen onder ons al halsreikend uit naar een zonnige zomer. Maar wat hebben de weergoden voor ons in petto tijdens de maanden juni, juli en augustus? Veel zon en hoge temperaturen? Of nog meer wolken en regen? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters dook in de langetermijnvoorspellingen van verschillende weermodellen

Lees meer »

Bliksemschicht slaat in nét naast vrouw: “Dat scheelde geen haar”

In het Chinese Maoming is een vrouw woensdag nipt ontsnapt aan een bliksemschicht. De vrouw was op straat het slechte weer aan het filmen toen er net naast haar een bliksemschicht insloeg. Op het moment zelf kon ze alleen maar gillen, het was pas toen ze haar video achteraf bekeek dat ze besefte waaraan ze ontsnapt was. “Dat scheelde geen

Lees meer »

Onder invloed van lachgas meermaals toegeslagen op snelwegbrug

Ze waren onder invloed van lachgas en niet aan hun proefstuk toe, de vijf hangjongeren die afgelopen weekend op een snelwegbrug boven de E42 een loodzwaar riooldeksel doelbewust naar beneden lieten bengelen. Nadat bleek dat de Roemeense trucker Gheorghe Tibil (50) het niet had overleefd, stapte een van hen zondagavond beschaamd naar de politie.

Lees meer »

KIJK Kippenvel in Jan Breydelstadion: minuut lang applaus voor overleden oud-burgemeester Patrick Moenaert

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Union in het Brugse Jan Breydelstadion begon met een kippenvelmoment. Een minuut lang weerklonk een oorverdovend applaus voor Patrick Moenaert, de oud-burgemeester van Brugge die eerder deze week overleed.
The post KIJK Kippenvel in Jan Breydelstadion: minuut lang applaus voor overleden oud-burgemeester Patrick Moenaert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pastorie Ruiselede wordt privé-woning

Tijdens de jongste gemeenteraad van 16 mei besliste het gemeentebestuur van Ruiselede, om de pastorie in de Aalterstraat 2 toe te wijzen aan het echtpaar Van Staen-Hanssens uit Gent. Dat was nodig, omdat het ontvangen bod lager was dan de schattingsprijs. Uiteindelijk werd de pastorie uit 1907 verkocht voor € 501.000. Naar verluidt zal de pastorie een privé-woning worden.

Lees meer »