Lang geleden maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG ASTON VILLA-LIVERPOOL. Bezoekers opnieuw op voorsprong, nadat heroptredende Youri Tielemans voor gelijkmaker zorgde

Schrijft Aston Villa vanavond geschiedenis? Bij een zege tegen Liverpool speelt de club uit Birmingham voor het eerst Champions League sinds het seizoen 1982-83, toen heette het kampioenenbal nog Europacup 1. Youri Tielemans staat opnieuw in de basis, nadat hij op 27 april uitviel met een liesblessure. Volg de match in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Smakeloos of net trendsetters? ABBA verklapt waarom z’n kozen voor extravagante podiumoutfits

Niet alleen de muziek van de Zweedse groep ABBA zit in het collectieve geheugen, ook hun opvallende podiumoutfits zijn legendarisch in popgeschiedenis. Waarom koos de band voor die opvallende kostuums op het podium? Daarop biedt de documentaire ‘ABBA Against The Odds’ een antwoord. Het is dit jaar exact vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisiesongfestival won met ‘Waterloo’.

Lees meer »

Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt met verzamelen van haarlokken

Van eindeloos lange lokken, tot een snit net onder de schouders. In het Wevelgemse kapsalon Coup de Foudre werd het startsignaal gegeven, voor de lokale deelname aan de Think Pink actie. Lokken haar worden er op die manier verzameld, om pruiken te kunnen maken voor kankerpatiënten.
The post Wevelgem geeft startschot van ‘Geef om haar’ dat Think Pink steunt

Lees meer »

Gynaecoloog die ‘ongewenste behandelingsmethoden’ toepast bij zes vrouwen krijgt laatste kans voor hof van beroep: “Hier werd een seksuele fantasie afgewerkt”

“Ik kreeg mijn voorschrift terwijl hij met zijn hand over de binnenkant van mijn dijen wreef.” Er was donderdagochtend weinig liefde in het Antwerpse hof van beroep voor Ben V.R. De 60-jarige gynaecoloog uit Turnhout kreeg een laatste kans om een wat gunstiger licht te doen schijnen op de verkrachtingszaak waar hij al enige tijd in vervolgd wordt. Een deskundigenverslag

Lees meer »

Wie is Mohamed Amra, ‘de Vlieg’ waar honderden agenten nu jacht op maken?

Twee cipiers doodgeschoten, twee collega’s in kritieke toestand en nog een vijfde slachtoffer lichtgewond aan het oor. Een gewapend commando zette in het Franse departement Eure (Normandië) de grote middelen in om Mohamed Amra (30) te bevrijden. Honderden agenten maken nu jacht op hem. Maar wie is deze beroepscrimineel, met de bijnaam ‘De Vlieg’?

Lees meer »

Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek”

Bearfeet is het muzikale project van Hanne Pluvier en Toon Develtere. Samen vormen ze al zeven jaar het kloppend hart van deze indiepopband. “Momenteel zijn we bezig aan ons tweede album. We maakten daarvoor een inspiratiereis naar Bali.”
The post Indiepopband Bearfeet lanceert binnenkort tweede album: “Onze reis naar Bali bood inspiratie voor nieuwe muziek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze hebben ons gastvrij ontvangen”: uitwisselingsproject tussen Veurns en Frans college doet meer dan alleen taalvaardigheid verbeteren

Leerkrachten en de eerstejaars van de flexklas 1AB en 1AA Taalatelier van Talent-Is Campus College Veurne blikken positief terug op het uitwisselingsproject met ‘le Collège du Moulin’ in het Franse Grande-Synthe (Duinkerke). Voor beide scholen werd het een grensoverschrijdende ontdekkingstocht naar de andere taal, naar de andere cultuur, naar de andere leefgewoonten.
The post “Ze hebben ons gastvrij ontvangen”:

Lees meer »