Vrouw wil genieten van zeezicht, maar eindigt met natte broek

Dat de zee en zijn golven onvoorspelbaar zijn, kan een vrouw uit Oekraïne beamen. De vrouw zat met haar man op een boot en wilde van het uitzicht genieten. Maar toen ze dichterbij de reling kwam, werd ze verrast door een grote golf. Ze was helemaal doorweekt, tot hilariteit van haar partner.

 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende provincies in Canada gaan over tot evacuaties door oprukkende bosbranden

In verschillende delen van Canada worden steden en gemeenten bedreigd door naderende bosbranden en moeten duizenden mensen worden geëvacueerd. Dat is onder meer het geval in de provincie Alberta, in het zuidwesten van het land, waar de autoriteiten dinsdag plaatselijke tijd voor vier buitenwijken van de stad Fort McMurray een evacuatiebevel uitvaardigden als gevolg van een verder oprukkende brand die

Lees meer »

Oud-uitbaatster van café ‘t Molenhof in Kuurne overleden: “Tjorveline maakte zich erg geliefd”

In Brugge is Tjorveline Snauwaert op Hemelvaartdag 9 mei heel onverwacht door hartfalen thuis overleden. Ze woonde er pas enkele maanden met haar partner Christophe Van Yper. Ze was vooral bekend en geliefd in Kuurne, waar ze tot 2019 café ‘t Molenhof in de Sint-Michielsweg op Sint-Pieter heeft uitgebaat. Tjorveline werd 42 jaar.
The post Oud-uitbaatster van café ‘t

Lees meer »

VillaVip-bewoners uit Bredene brengen ‘WIK for specials’: “Drummen is er voor iedereen”

Showkorps WIK Oostende ondersteunde de voorbije maanden het project ‘WIK for specials’, het afstudeerproject van Hélène Deklerck haar educatieve masteropleiding. Zij gaf drumworkshops aan de bewoners van VillaVip in Bredene. Op pinkstermaandag volgt de apotheose met een toonmoment in Duin & Zee in Oostende.
The post VillaVip-bewoners uit Bredene brengen ‘WIK for specials’: “Drummen is er voor iedereen” appeared

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zélf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

“Parades van LGBTQ+ zijn dodelijke zonden”: ster uit het American Football choqueert met speech op proclamatie

Een staande ovatie viel hem te beurt op de proclamatie. Maar de speech die de Amerikaanse Football (NFL)-speler Harrison Butker (28) gaf aan de afgestudeerden van het Benedictine College – een katholieke en kunstgerichte privéschool even ten noorden van Kansas City-, deint vooral na. Met enkele opvallende uitspraken gaf de kicker van de Kansas City Chiefs, die dit jaar voor

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe uitspraken over wit toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »

Veertiger aangehouden voor brandstichting in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 43-jarige Oostendenaar aangehouden op verdenking van brandstichting, gewapende weerspannigheid en verboden wapenbezit. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachte stond maandagavond in de buurt van een brand met een mes te zwaaien.
The post Veertiger aangehouden voor brandstichting in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »