Remco Evenepoel spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De pijn is aan het verminderen, maar zal nooit meer positief zijn over sleutelbeenbreuk”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dat dat mijn lichaam beter wordt en dat de pijn vermindert.” 

Meer krantenkoppen in België

Carla Bruni-Sarkozy meerdere uren verhoord in corruptiezaak

Carla Bruni-Sarkozy is donderdag meerdere uren verhoord als verdachte in de zaak rond de Franse oud-president Nicolas Sarkozy, die mogelijk getuigen heeft beïnvloed in de Libië-affaire. In oktober 2023 werd in Frankrijk een vooronderzoek geopend naar Sarkozy of hij iets te maken heeft met de intrekking van een verklaring van de Frans-Libanese zakenman Ziad Takieddine.

Lees meer »

Slechte punten op uw examen? Het ligt misschien aan uw familienaam

Wil je hogere punten voor je examen? Zorg er dan voor dat je examenformulier niet onderaan de stapel belandt. Uit onderzoek blijkt dat examens die later beoordeeld worden, een lagere score krijgen. Sinds de coronacrisis worden via online leerplatformen vaker alfabetisch geëvalueerd, waardoor vaak dezelfde mensen nu de ‘pineut’ zijn.

Lees meer »

Rus verdacht van moord op twee Oekraïners in Duitsland

In een winkelcentrum in het Duitse stadje Murnau (Beieren) zijn zaterdag in de vooravond twee Oekraïense mannen omgebracht. Niet veel later pakte de politie een 57-jarige Rus op die beschouwd wordt als zeer verdacht. De achtergrond van de moorden is nog volledig onduidelijk.

Lees meer »

Auto zakt in wegverzakking in Sint-Gillis

In de Brusselse gemeente Sint-Gillis is de brandweer donderdagavond moeten tussenkomen voor een wagen die in een wegverzakking was gezakt. Dat meldt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw. De wegverzakking is waarschijnlijk het gevolg van een waterlek.

Lees meer »

Dertiger in levensgevaar na val met step in Merksem

In het Antwerpse district Merksem is vrijdagavond een man levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij met een elektronische step ten val kwam. Dat bevestigt de lokale politie. De 37-jarige man verloor wellicht zijn evenwicht op een riooldeksel en kwam slecht neer.

Lees meer »

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Club Brugge: Mignolet, Nielsen en Skov Olsen in selectie voor uitwedstrijd tegen Racing Genk

Woensdag kreeg Genk nog een zware 4-0-pandoering om de oren, maar nu zijn de troepen van Wouter Vrancken weer helemaal gefocust op de match van zondag. “Ik heb goede gesprekken gevoerd met de spelers over het verlies van woensdag”. Nemen de Limburgers revanche voor de pandoering en blijven ze nog in de titelrace? Of telt Club ze helemaal uit? Volg

Lees meer »