Sabine en Gilbert uit Waregem zijn een gouden paar

Ter gelegenheid van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Gilbert Vullers en Sabine Amez door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet.

Gilbert werd geboren in Tielt op 16 februari 1951. Sabine zag het levenslicht in Waregem op 2 februari 1953. Ze hebben 2 kinderen: Bert eb Davy en drie kleinkinderen: Elise, Paulien en Louis. (PPW/foto HDV)

The post Sabine en Gilbert uit Waregem zijn een gouden paar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Katleen Van Steen kiest voor lijst ‘Ja!’ van Piet De Groote: “Er was bij mij iets gebroken”

De nieuwe lijst Ja!, waarmee voormalig burgemeester Piet De Groote de macht wil heroveren, krijgt steeds meer vorm. De voorbije dagen werden een reeks namen van kandidaten bekendgemaakt, waarvan onafhankelijk gemeenteraadslid Neil Couhysder en gemeenteraadsvoorzitter Katleen van Steen, die Gemeentebelangen verlaat, de bekendste zijn. “Ik kon mij niet langer verzoenen met de gang van zaken bij Gemeentebelangen, zoals met het

Lees meer »

Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk voor de stad”

Donderdag is het doek definitief gevallen voor tweedeklasser KV Oostende. Omdat er geen overnemer werd gevonden, kan er geen licentiedossier samengesteld worden en degradeert de kustploeg onvermijdelijk naar het amateurvoetbal. Daardoor kunnen de schulden niet meer afgelost worden en zal op 3 juni het faillissement aangevraagd worden.
The post Stad Oostende reageert teleurgesteld op nakend faillissement KV Oostende: “Pijnlijk

Lees meer »

Tegenwoordig spoelen er meer zeehonden dan bruinvissen aan op onze stranden

De dwergvinvis die maandag op het strand van Oostende aanspoelde, is geen unicum. Spoelen er sedert enkele jaren meer zeezoogdieren aan dan vroeger door de klimaatopwarming? Voer voor een babbel met Jan Haelters van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen.
The post Tegenwoordig spoelen er meer zeehonden dan bruinvissen aan op onze stranden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Werken aan kunstgrasterrein en mobiele kleedkamers gaan van start in Pittem

In Pittem gaan de werken aan het kunstgrasveld van start. In opdracht van het gemeentebestuur vormt Farys – die de sporthal beheert – het hoofdterrein om tot een kunstgrasterrein. De werken duren een achttal weken en moeten afgerond zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus 2024. Twee nieuwe, mobiele kleedkamercontainers vangen er binnenkort het tekort aan kleedkamers

Lees meer »

KIJK. Dit is het “onflatteuze” portret van Australische miljardair dat ze uit tentoonstelling wil laten halen

De Australische miljardair Gina Rinehart (70) heeft het belangrijkste museum van hoofdstad Canberra gevraagd een portret van haar te verwijderen, omdat ze het kunstwerk niet geslaagd vindt. Het schilderij van de bekroonde kunstenaar Vincent Namatjira hangt tussen 20 andere portretten van bijvoorbeeld koningin Elizabeth II en de voormalige premier Julia Gillard op een tentoonstelling in de National Gallery of Australia.

Lees meer »