Goed nieuws uit de ziekenboeg van Club Brugge: Mignolet, Nielsen en Skov Olsen in selectie voor uitwedstrijd tegen Racing Genk

Woensdag kreeg Genk nog een zware 4-0-pandoering om de oren, maar nu zijn de troepen van Wouter Vrancken weer helemaal gefocust op de match van zondag. “Ik heb goede gesprekken gevoerd met de spelers over het verlies van woensdag”. Nemen de Limburgers revanche voor de pandoering en blijven ze nog in de titelrace? Of telt Club ze helemaal uit? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

“Enkele tientallen” bussen van De Lijn staan aan de kant wegens faillissement Van Hool

De Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij De Lijn heeft op dit moment “enkele tientallen” bussen aan de kant staan als gevolg van het faillissement van Van Hool, zo bevestigt een woordvoerder dinsdag. Naarmate de tijd vordert, verwacht het bedrijf dat dat aantal nog zal toenemen en dus is men “zeer bezorgd”. “Er is een bijzondere werkgroep opgericht die bekijkt welke acties we kunnen

Lees meer »

Flakkadoodrijder (32) bekent brandstichting in woning van eigen broer

De 32-jarige man uit Houthulst, die sinds vorige week in de cel zit op verdenking van brandstichting in het huis van zijn eigen broer, heeft de feiten bekend. Dat bevestigt zijn advocaat, Mathieu Langerock. Volgens onze informatie was de man op het moment van de feiten onder invloed, hoewel het niet duidelijk is van wat.

Lees meer »

Xavier (22) opent strandbar Bar B’O aan strandpost 2 in Bredene: “Mensen kunnen hier genieten van de rust”

Strandbar Bar B’O is geopend in Bredene. De nieuwe hippe strandbar wil mensen in een rustige sfeer laten genieten van de unieke omgeving tussen strand en duinen en koos bewust om het terras te verharden zodat jong en oud hier iets kunnen komen drinken of eten. Xavier Boey (22), van de gelijknamige bekende bouwfamilie in Bredene, staat samen met mama

Lees meer »

Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht belandt

De Rijksweg tussen Sint-Henricus bij Torhout en Kortemark was woensdagnacht een tijdlang volledig versperd na een ongeval met een tractor. De dubbele hark van de tractor raakte een boom waarna het voertuig zelf in de gracht eindigde. Er vielen geen gewonden.
The post Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht

Lees meer »

Reddingsactie opgestart na telefoontje van voorbijganger, maar twee bootjes ‘in nood’ zijn eigenlijk bezig met sportlessen: “We willen mensen inlichten”

De politie Westkust waarschuwt inwoners of passanten op de Zeedijk in Oostduinkerke. Dinsdagmiddag werden daar de procedure ‘redding op zee’ en de procedure ‘small-boats’ voor vluchtelingen opgestart na een melding van twee bootjes op zee. Het bleken echter leerlingen op sportdag bij de surfclub te zijn. “Dat dat deze week nog meermaals gebeuren”, meldt de politie.
The post Reddingsactie

Lees meer »