Vader van slachtoffer dodelijke raid in Frankrijk is kapot van verdriet: “Arnaud zou na de zomer papa worden”

Woede, frustratie maar vooral immens veel verdriet. Dat is wat Dominique Garcia voelt één dag nadat zijn zoon Arnaud is vermoord door een commando dat dinsdag crimineel Mohamed Amra (30) tijdens een gevangenentransport bevrijdde. “Ze hebben mijn kind gestolen”, huilt hij.

 

Meer krantenkoppen in België

PORTRET. “Mijn vriendin was de eerste die leerde over non-binair zijn”: dit is Nemo, winnaar van het controversieelste Songfestival ooit

“Ik voel me geen man of vrouw. Dat besef schonk me een ongelofelijke vrijheid.” De Zwitserse Nemo had nooit z’n zinnen gezet op het Eurovisiesongfestival, maar kaapte zaterdag als allereerste non-binaire performer de titel weg. Maar wie is de artiest naast het podium? Van mislukte chef-kok tot panda in ‘The Masked Singer’ en trouwe partner voor diens vriendin: dit is

Lees meer »

Briljant voor Maria en Etienne

Op donderdag 2 mei vierden Etienne Muysewinkel en Maria Willocx hun 65ste huwelijksverjaardag. Het koppel heeft drie kinderen (Annick, Dominique en wijlen Steve), vijf kleinkinderen (Christophe, Stéphanie, Xavier, Didier en Charlotte) en vier achterkleinkinderen (Louis, Henri, Amalia en Alexandre). Het koppel leerde elkaar kennen via de zus van Etienne die een vriendin was van Maria.
The post Briljant voor

Lees meer »

Project K ‘24 zet water centraal tijdens actiemaand

Samen met alle lokale scholen zet Bredene met zijn Project K scholieren opnieuw een hele maand mei aan om te voet, met de fiets of het openbaar vervoer de verplaatsingen van en naar school te maken. Het thema van Project K is dit jaar ‘Kies voor water’.
The post Project K ‘24 zet water centraal tijdens actiemaand appeared first

Lees meer »

Ooit had ze maar 100 dollar op haar rekening, nu speelt ze de hoofdrol in ‘Bridgerton’: maak kennis met Nicola Coughlan

“Ik wil de wereld laten zien dat ook een muurbloempje in het middelpunt van de belangstelling kan staan.” Fans van ‘Bridgerton’ leerden Penelope Featherington kennen als een grijze muis, maar in het derde deel van de Netflixreeks is het net zij die op de voorgrond treedt. Een rol die Nicola Coughlan (37) op het lijf geschreven is, want ook zij

Lees meer »

Oud-Vlaams Belanger Hugo Coveliers (77) naar rechter om pensioenbonus te behouden: “500 euro per maand minder? Dat pik ik niet”

Ex-Kamerlid Hugo Coveliers (77, Vlaams Belang) stapt naar de rechter. Hij pikt het niet dat zijn maandelijks pensioen met 500 euro netto teruggeschroefd wordt, omdat het boven het wettelijke plafond van 7.813 euro bruto uitkomt. Tot ongenoegen van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. “Had Hugo mij gecontacteerd, ik had hem afgeraden om te procederen.” Toch denk Coveliers recht in zijn

Lees meer »

Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Met nummer 16 maakt Manon Verbrugghe (17) deel uit van de 19 finalistes van Miss Grace Benelux. “Mijn mama Kelly en mijn zus Axelle motiveerden me om deel te nemen. Een missverkiezing ligt buiten mijn comfortzone, net daarom was het heel spannend om iets nieuws te proberen.”
The post Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Lees meer »

“Man verscheen met mes in mijn hotelkamer”: Verdachte van verdwijning Madeleine McCann staat opnieuw terecht in verkrachtingsproces

Een vrouw die Christian Brückner, de hoofdverdachte van de verdwijning van Madeleine McCann, beschuldigt van verkrachting, verklaarde tijdens de rechtszaak “dat ze in haar hotelkamer werd aangevallen door een man met een mes”. Brückner wordt beschuldigd van drie aanklachten van verkrachting en twee van seksueel misbruik tijdens zijn lopende proces in Braunschweig, Duitsland.

Lees meer »

Lychee Garden opent de deuren in voormalig pand van ’t Vosken in Roeselare: “Geen traditioneel Chinees restaurant”

Vrijdagavond opent Lychee Garden de deuren langs de Meensesteenweg 578 in Roeselare. Sheng Long en Lidan Ju (allebei 46) vestigen zich met hun Chinees restaurant op een bekende locatie in Roeselare, namelijk het voormalige pand van restaurant ’t Vosken.
The post Lychee Garden opent de deuren in voormalig pand van ’t Vosken in Roeselare: “Geen traditioneel Chinees restaurant” appeared

Lees meer »