LIVEBLOG FAMENNE-ARDENNE CLASSIC. Negen renners voorop, waaronder Van Gils – De Lie: “Het was belangrijk om te weten wat er scheelde”

In de Waalse wielerwedstrijd Famenne-Ardenne Classic maakt Arnaud De Lie na de ziekte van Lyme en bijhorende gedwongen rust zijn comeback. Volgt hij zichzelf op? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Testaankoop buist ook vier zonnecrèmes voor het lichaam

Na het onderzoek over de gezichtszonnecrèmes die HLN-consumentenexperte Safia Yachou uitbracht, komen nu de lichaamszonnecrèmes aan bod. Vier van de tien lichaamszonnecrèmes met factor 50 en 50+ die Testaankoop heeft getest voldoen niét, meldt de consumentenorganisatie dinsdag. De zonnecrèmes bieden niet de bescherming tegen de zon die ze beweren.

Lees meer »

Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne

De hulpdiensten werden vrijdag kort voor de middag opgeroepen voor een noodsituatie op de parking van de padelclub in Veurne. Een 33-jarige versufte vrouw moest er samen met haar hond uit een afgesloten wagen worden gehaald.
The post Versufte vrouw (33) en hond uit auto gehaald op parking in Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump belooft klimaatwetten te schrappen als oliebazen 1 miljard dollar aan verkiezingscampagne doneren

Als grote oliebedrijven 1 miljard dollar aan de Trump-campagne doneren, dan zal Donald Trump – als hij de verkiezingen wint – een hele resem klimaatregels schrappen of versoepelen. Dat beloofde de oud-president volgens The Washington Post aan een groepje oliemagnaten tijdens een diner in zijn buitenverblijf Mar-a-Lago. Onder meer elektrische wagens en hernieuwbare energie zouden eraan moeten geloven.

Lees meer »

Welke partij is goed voor de gepensioneerden en wie laat werken echt meer lonen? De kostprijs van de verkiezingsbeloftes uitgelicht

Het Federaal Planbureau dook in de programma’s van onze partijen en berekende wat de verschillende plannen zouden opbrengen én kosten. En wat dat voor jou – als werknemer, zelfstandige, gepensioneerde… – persoonlijk kan betekenen. Van zij die de begroting in toom willen houden tot zij die liever gul uitdelen. Soms zijn de conclusies verrassend, andere klinken bekend in de oren.

Lees meer »

Tachtigste Gullegem Koerse kiest voor roze

Gullegem Koerse EEG-Classic, dé kermiskoers van ons land, is op dinsdag 28 mei aan zijn tachtigste editie toe. Dat laat de organisatie niet zomaar passeren. Voor hun eiken jubileum brengen ze – naar Italiaans voorbeeld – een unieke roze krant uit. Ook zal er op de vrijdag voor de koers een afterwork-evenement plaatsvinden.
The post Tachtigste Gullegem Koerse kiest

Lees meer »

Verkeersproblemen door dringende inspectiewerken

Op maandag 13 en dinsdag 14 mei tussen 08.30 en 11.30 uur zullen dringende inspectiewerken uitgevoerd worden aan het rioleringsnetwerk in de Generaal Eisenhowerstraat, tussen de Vrije Basisschool en de Gasthuisstraat in Kuurne.
The post Verkeersproblemen door dringende inspectiewerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mandel United schenk klare wijn na de degradatie: “De blijvers blijven en de nieuwkomers komen”

Mandel United heeft na een sterke heenronde de degradatie uiteindelijk niet kunnen vermijden. Maar de club maakt zich sterk om volgend seizoen met een uitgebalanceerde kern aan het seizoen in derde afdeling te starten. “Alle jongens die hun woord hadden gegeven blijven ook, ook de nieuwkomers zetten de stap naar Mandel.”
The post Mandel United schenk klare wijn na

Lees meer »