Vers verlieskwartaal licht aandeel TomTom voetje

11:50 Gelet op de zware concurrentie van Google Maps twijfelen beleggers of de navigatiespecialist het doel van 600 miljoen omzet over 2025 nog kan bereiken. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG ROMANDIË. Gianni Vermeersch voorlopig vierde in ultrakorte tijdrit, Nys valt buiten top-10

Het klassieke voorjaar zit erop na Luik-Bastenaken-Luik, dus gaat de blik op de eerste grote ronde van het seizoen: de Giro d’Italia. De traditionele voorbereidingskoers van de Giro is de Ronde van Romandië. Die opent traditioneel met een proloog, een ultrakorte tijdrit van 2,3 kilometer. Het parcours telt bijzonder veel bochten en moet explosieve renners goed liggen. Kan Thibau Nys

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Medewerker Belgisch agentschap en 7-jarig zoontje omgekomen bij bombardement in Gazastrook

De Franse politie heeft ingegrepen bij een pro-Palestijns protest van universiteitsstudenten in Parijs. De betogers hadden zich verzameld bij de prestigieuze universiteit Sciences Po. “Jammer dat de situatie zo escaleerde”, klinkt het bij de politie. In Boston werd bij een gelijkaardige actie meer dan honderd studenten gearresteerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

KIJK. Koninklijke paarden zaaien vernieling in centrum Londen: één dier onder het bloed, sprake van vier gewonden

In het centrum van Londen zijn vanochtend vijf paarden van de Household Cavalry losgebroken. Ze sloegen op hol toen ze de Hyde Park Barracks verlieten voor een oefening. Daarbij raakte zeker één soldaat gewond, hij werd van zijn paard gegooid. Op sociale media worden beelden gedeeld van twee loslopende paarden, het witte paard zit helemaal onder het bloed.

Lees meer »

Bestuurder tegengehouden voor openstaande boete van 6,2 miljoen euro

Een autobestuurder die een openstaande boete van 6,2 miljoen euro had openstaan, is gisteren bij een verkeerscontrole in Zuid-Limburg uit het verkeer gehaald. De FOD Financiën bevestigt dat het niet om een fout gaat. “Het gaat om een penale boete uitgesproken door een rechtbank. De persoon heeft nu 30 dagen de tijd om te betalen, of hij is z’n voertuig

Lees meer »

Feestlokaal Vooruit in Gent kandidaat UNESCO-werelderfgoed

Vlaanderen investeert 25.000 euro in de kandidatuur van het Feestlokaal Vooruit als UNESCO-werelderfgoed. Uitbater VIERNULVIER dient de aanvraag in samen met volkshuizen uit Argentinië, Australië, Denemarken, Finland en het Verenigd Koninkrijk. Het Feestlokaal is in 1913 gebouwd en was er om cultuur betaalbaar te maken voor arbeiders.

Lees meer »