Frans gerecht zwijgt voorlopig over resultaten grootschalige reconstructie van verdwijning Émile (2,5)

Voorlopig is het nog gissen naar wat er is gebeurd met Émile, het tweejarig jongetje dat vorige zomer spoorloos verdween in het Franse dorpje Haut-Vernet. Of de grootschalige reconstructie van de verdwijning iets heeft opgeleverd, werd nog niet bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Grote vechtpartij in Antwerpse gevangenis nadat verboden voorwerpen over gevangenismuur worden gegooid: “Metalen bestek beter vermijden”

In de gevangenis van Antwerpen zijn meerdere gedetineerden gewond geraakt tijdens een grote vechtpartij tijdens een wandelmoment. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is bevestigd aan VRT NWS. Bij het gevecht werden verschillende gedetineerden gestoken met metalen bestek. "Die metalen vorken en messen zouden beter weer verdwijnen", zegt Robby De Kaey van de vakbond ACOD.

Lees meer »

Veroordeelde ex-apotheker opnieuw terecht voor ongewenste aanrakingen in kinderopvang: “Wist door zijn verleden meteen dat het opgeblazen zou worden”

Tien jaar nadat hij in Veurne is veroordeeld voor de verdoving en verkrachting van zijn ex-vrouw, een poetsvrouw en een prostituee moet een 41-jarige ex-apotheker zich opnieuw voor de rechter verantwoorden. Hij wordt er van beschuldigd in de crèche van zijn dochter de kinderverzorgster ongepast te hebben aangeraakt. Maar de man ontkent…
The post Veroordeelde ex-apotheker opnieuw terecht voor ongewenste

Lees meer »

Nederland viert Koningsdag

10:03 De Nederlanders vieren vandaag Koningsdag met traditionele feestelijkheden en ‘vrijmarkten’. Ook het traditionele protest tegen de dotaties van koning Willem-Alexander weerklinkt.

Lees meer »

Politiezone RIHO kondigt beperkt snelheidscontroles in de maand mei

Zoals gewoonlijk kondigt de Politiezone RIHO ook voor de maand mei de snelheidscontroles aan. Die gaat louter om de aangekondigde controles. Maar in mei zijn die in vergelijking met andere maanden wel erg beperkt.
The post Politiezone RIHO kondigt beperkt snelheidscontroles in de maand mei appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veurne toont Suikersite als inspirerend voorbeeld voor de regionale mobiliteitsplannen

Nu de regionale mobiliteitsplannen van de 15 Vlaamse vervoerregio’s zijn goedgekeurd, kunnen de plannen eindelijk in de praktijk worden uitgevoerd. Om hun lokale politici en mobiliteitsambtenaren hierbij te ondersteunen, organiseren de West-Vlaamse vervoerregio’s Brugge, Midwest, Oostende en Westhoek drie inspiratiedagen. Op de tweede inspiratiedag toonden Duinkerke, Veurne en Koksijde hoe zij voor inspiratie zorgen.
The post Veurne toont Suikersite als

Lees meer »

Wijnproductie in 2023 wereldwijd met tiende gedaald

De wereldwijde wijnproductie is in 2023 met 10 procent gedaald door droogte, hittegolven, natuurbranden, vroege vorst en regenval, die leidde tot overstromingen en ziekten. Ook de consumptie is met 3 procent gedaald. Dat heeft de Internationale Organisatie voor Wijnbouw en Wijnbereiding bekendgemaakt.

Lees meer »

IN BEELD – Zanger/accordeonist Thomas Julian zingt nieuwe zomersong ‘Jij’ tijdens zijn verjaardagsfeest in Roeselare: “Op zo’n feestje hoort een verrassing hé!”

‘Jij’ heet de nieuwe zomersingle van Thomas Julian. Dit nummer stelde hij exclusief voor tijdens zijn verjaardagsfeest in Vespa’z 4 in Roeselare.
The post IN BEELD – Zanger/accordeonist Thomas Julian zingt nieuwe zomersong ‘Jij’ tijdens zijn verjaardagsfeest in Roeselare: “Op zo’n feestje hoort een verrassing hé!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Spuwen en vlammen werpen met haarlak: JOE-dj Anke Buckinx leert hoe ze zichzelf moet verdedigen tegen aanranders

In ‘Anke geeft sterren’ test JOE-dj Anke Buckinx elke week een nieuwe activiteit uit. Deze keer leert Patrick haar aan hoe ze zichzelf kan verdedigen tegen een aanrader tijdens een avondje uit. JOE-luisteraar Wesley neemt de rol van ‘aanrander’ op zich terwijl Anke alle technieken aangeleerd krijgt, en dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Lees meer »