LIVEBLOG KV MECHELEN-OHL. Veel slordigheden bij beide ploegen, Storm trapt beste kans naast

KV Mechelen opent de zesde speeldag van de Europe Play-offs met een wedstrijd tegen OH Leuven. Kan Malinwa met een overwinning druk zetten op Gent, dat later op de avond speelt? Volg het hier op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Kleuters zwaaien juf Katy uit: “Ik ga ze missen”

Katy Dehoorne heeft op vrijdag 30 april voor de laatste keer de deur van de kleuterklas bij W’IJzer achter zich dichtgetrokken. Juf Katy (61) gaat met pensioen. “Ik ga mijn kleuters missen, maar ik ga mij niet vervelen.”
The post Kleuters zwaaien juf Katy uit: “Ik ga ze missen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (82) komt om bij woningbrand in Bazel

Dinsdagnamiddag is een vrouw om het leven gekomen tijdens een uitslaande brand in een halfopen bebouwing in de Nieuwe Baan in Bazel. De mug kwam ter plaatse, maar voor de 82-jarige bewoonster kwam alle hulp kwam te laat. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Lees meer »

De nare val van Laporte en twee keer schrikken voor Merlier: bekijk hier de opvallendste momenten van rit 5

Een voorspelde sprintersetappe in de Giro, maar een gezondheidswandeling was het zeker niet voor de snelle mannen. Voor Fabio Jakobsen en Tim Merlier ging het bergop op een bepaald moment zelfs te snel – beide sprinters konden nadien wel terugkeren in het peloton. Verder kwam het ook tot meerdere valpartijen. Onder meer Christophe Laporte ging stevig tegen de vlakte.

Lees meer »

Vliegen op Londen vanuit Antwerpen niet meer mogelijk

Begin 2023 heropende de “iconische verbinding” tussen London City Airport en Antwerpen. Door personeelstekort bij de Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair zal het traject opnieuw worden geschrapt vanaf juni. Dat bevestigt de luchthaven van Deurne.

Lees meer »

Van “stelt nauwelijks iets voor” tot “Joost Klein sloeg camera kapot”: alles wat we weten over het Songfestivalincident

Er hangt nog veel mysterie rond het incident tussen Joost Klein (26) en een vrouwelijke Songfestival-medewerker. Volgens de Nederlandse omroep AVROTROS heeft de zanger “een dreigende beweging” gemaakt, maar de cameravrouw niet aangeraakt. Volgens de Zweedse krant ‘Atfonbladet’ is de camera van de vrouw wel stuk en zou Klein “agressiever” zijn geweest dan de Nederlanders zeggen. Dit is wat we

Lees meer »

LIVEBLOG BEKERFINALE (do, 15u30). “Ik durf toegeven dat ik wat nerveus ben”: Blessin en Union leven met gezonde spanning toe naar finale

In volle titelstrijd moet de focus even richting Heizel. Donderdagmiddag omstreeks 15u30 strijden Royale Union Saint-Gilloise en Royal Antwerp FC om de Croky Cup. Redt ‘The Great Old’ zijn seizoen met een tweede beker op rij, of pakken de Brusselaars voor het eerst sinds 1935 een prijs? Via deze liveblog zit u op de eerste rij.

Lees meer »