Cast van ‘13 Going On 30’ deelt nostalgische momenten tijdens online reünie ter ere van 20ste verjaardag

Jennifer Garner (52), Mark Ruffalo (56) en Judy Greer (48) zijn herenigd om de 20ste verjaardag van de film ‘13 Going on 30’ te vieren. Het trio deelde op sociale media een video waarin ze met z’n drieën herinneringen ophalen aan de romcom die in 2004 in première ging. 

Meer krantenkoppen in België

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air

De opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop van de Stedelijke Basisschool Zuid Stasegem werd geschonken aan ‘Run for Air’, een initiatief van de Mucovereniging, die personen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen.
The post Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air appeared first on KW.be.

Lees meer »

? Kan Donald Trump de presidentsverkiezingen verliezen door het zwijggeldproces? “Het was behoorlijk gênant voor hem om aan te horen”

In New York loopt op dit moment een rechtszaak tegen Donald Trump over vermeend zwijggeld dat de ex-president betaald zou hebben aan pornoactrice Stormy Daniels. Welke indruk geeft Trump tijdens de zittingen? En kan een eventuele veroordeling de uitkomst van de presidentsverkiezingen beïnvloeden? Amerikacorrespondent Romina Van Camp beantwoordt vijf vragen.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Duitsland koopt vurig gewenste HIMARS-raketsystemen voor Kiev – Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Gents burgemeester De Clercq ontmoet president Zelenski tijdens Europese stedentop in Kiev

Tijdens een topbijeenkomst van Europese steden heeft de Gentse burgemeester Mathias De Clercq (open VLD) de Oekraïense president Zelenski gesproken over de wederopbouw van Oekraïense steden. De Clercq is vicevoorzitter van het Europese stedennetwerk Eurocities, het grootste stedennetwerk van Europa. Verschillende Oekraïense steden zijn lid van dat netwerk. Om veiligheidsredenen is de bijeenkomst in Kiev tot vandaag geheim gehouden.

Lees meer »

LIVE GAZA. Spanje, Slovenië en Ierland gaan Palestina als staat erkennen – Rafah blijft hel voor kinderen: “Zesjarigen moeten op blote voeten water en andere bevoorrading meesleuren” –

Rafah blijft een hel voor kinderen. “Zesjarigen moeten op blote voeten water en andere bevoorrading meesleuren”, laat de ngo Save the Children weten. De straten staan vol auto’s, mensen klampen zich vast aan vrachtwagens en kinderen kruipen met hun hele hebben en houden op karren die worden voortgetrokken door ezels. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Delen van Britse migratiewet kunnen niet worden toegepast in Noord-Ierland, zegt rechtbank

Verschillende delen van de Britse migratiewet, die onder meer voorziet dat asielzoekers naar Rwanda gedeporteerd worden, kunnen niet worden toegepast in Noord-Ierland. Dat heeft een rechtbank in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast maandag geoordeeld. Sommige bepalingen in de wet gaan namelijk in tegen de brexitafspraken die de bescherming van de mensenrechten in de regio garanderen.

Lees meer »

OPROEP. Zet jij geld in op winnaar Songfestival?

Vanavond weten we wie de winnaar is van het Eurovisiesongfestival 2024. Volgens de bookmakers is er een torenhoge favoriet: Kroatië. Maar niks zegt dat Baby Lasagna vanavond ook helemaal bovenaan de puntenlijst in Malmö zal eindigen. Zal Israël Europa met verstomming slaan, of als Joost Klein toch optreedt, zal hij de Nederlanders vanavond een delirium bezorgen? Wie al het zeggen?

Lees meer »

Uw financiële situatie vergelijken met die van de rest van het land? Spendtracker kijkt mee in de betaalverrichtingen van meer dan 22.000 Belgen

Vrouwen gaan het vaakst naar de bakker. West-Vlamingen betalen jaarlijks 135 euro meer aan boetes dan Limburgers. En vorig jaar gaven 45-plussers gemiddeld 1.220 euro uit aan vakanties. De gratis onlinetool SpendTracker biedt zeer gedetailleerd inzage in ons uitgavenpatroon en kijkt daarvoor rechtstreeks in de bankverrichtingen van ruim 22.000 Belgen. Hoe gaat dat in z’n werk? Kunnen ook uw bankgegevens

Lees meer »