Rebel Wilson beweert in memoires dat Britse royal haar uitnodigde voor orgie: “Drugs werden op dienblad rondgedragen”

Actrice Rebel Wilson (44) doet straffe uitspraken in haar memoires ‘Rebel Rising’. Zo beweert ze dat een lid van de Britse koninklijke familie haar ooit heeft uitgenodigd voor een orgie – met drugs – in het huis van een Amerikaanse techmiljardair. 

Meer krantenkoppen in België

Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode Duivels zullen hier te zien zijn”

Over precies een maand gaat het EK voetbal van start. De uitbaters van de cafés De Kroon, De Botermand en Furna Pub op de Grote Markt van Veurne bundelen hun krachten om de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm te vertonen.
The post Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode

Lees meer »

Tourbaas mengt zich na zware valpartijen, met Van Aert als voorbeeld, in kledingdiscussie: “Dit kunnen we toch niet normaal vinden?”

Moet wielerkleding veiliger worden? Dat is de vraag die gesteld wordt na de zware valpartijen in het voorjaar, met de crash van Wout van Aert in Dwars door Vlaanderen als schoolvoorbeeld. Tourbaas en ASO-directeur Christian Prudhomme moeit zich nu in ‘RIDE Magazine’ met de kwestie en vindt het niet kunnen dat teams te weinig rekening houden met de veiligheid van

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlische militairen bezig met invallen in Oost-Rafah – VUB wil uit project met Israëlische instellingen stappen

Het Israëlische leger (IDF) is woensdag bezig met invallen in het oosten van Rafah, de stad in het zuiden van de Gazastrook. Daarbij zijn meerdere mensen gedood, meldt het IDF. Het leger spreekt zelf van een “precieze contraterreuroperatie”. Qatar roept de internationale gemeenschap intussen op tot actie om een “genocide” in Rafah te voorkomen, nu het Israëlisch leger een grootschalig

Lees meer »

Het leek een tof idee, maar liep al snel uit de hand: videoportaal tussen Dublin en New York offline gehaald na ongepast gedrag

Nauwelijks een week nadat in Ierland en New York een videoportaal opende waarmee toevallige passanten via een livestream met elkaar contact konden maken, is de verbinding tussen beide grootsteden al tijdelijk verbroken. Enkele voorbijgangers aan Ierse kant konden het namelijk niet laten om, behalve te lachen en te zwaaien, ook minder gepaste lichaamsdelen te tonen.

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Het Eurovisiesongfestival wekt scherpere meningen op dan de Europese verkiezingscampagne”

“Het Eurovisiesongfestival doet meer voor de Europese verkiezingen dan de Europese campagne zelf”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “En het brengt verschillende politieke contrasten naar boven. Hoe verdeeld N-VA kijkt naar Israël bijvoorbeeld. Enerzijds heb je Assita Kanko, anderzijds heb je Zuhal Demir. Maar ook breder op het politieke spectrum zie je opvallende contrasten.”

Lees meer »

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »