Rebel Wilson over Sacha Baron Cohen: “Hij vroeg me om mijn vingers in zijn kont te stoppen”

Actrice Rebel Wilson (44) doet haar boekje – meer bepaald haar memoires, ‘Rebel Rising’ – open over co-ster Sacha Baron Cohen (52), vooral bekend van zijn rol als Borat. Volgens Wilson maakte hij zich schuldig aan heel wat grensoverschrijdend gedrag. 

Meer krantenkoppen in België

Video: beleef de ontlading in het stadion van KVK

Na een zinderende slotfase heeft KV Kortrijk zijn plaats in 1A voor volgend seizoen veilig gesteld. Met een 4-2 zege tegen Lommel mogen de supporters van De Kerels zich ook volgend seizoen opmaken voor eerste klassevoetbal. De ontlading in het Guldensporenstadion was dan ook niet te ontzien.
The post Video: beleef de ontlading in het stadion van KVK appeared

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Apart zicht wanneer Van Aert in gewone kledij op podium verschijnt: “Tocht naar hier onderschat”

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

KIJK. Bruce Springsteen reageert voor het eerst op geannuleerde concerten: “Ik kom snel terug en ga jullie de beste show geven”

Bruce Springsteen (74) heeft voor het eerst gereageerd op de annulering van zijn concerten. De zanger kampt momenteel met stemproblemen en moest daardoor afgelopen zaterdag al verstek geven voor zijn concert in Marseille. Ook zijn shows in Praag en Milaan worden uitgesteld. “Ik zal snel weer terug zijn”, belooft hij nu in een video op Instagram.

Lees meer »

Klaasje was aanwezig, maar waar was Marthe? Achter de schermen bij het huwelijks van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Wij achterhaalden alle details, van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans

Lees meer »

LIVE GAZA. Internationaal Gerechtshof beveelt Israël aanval op Rafah te stoppen

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het VN-hof is de humanitaire situatie in de Palestijnse grensstad verergerd sinds de laatste beslissing van het hof en wordt de situatie nu als “rampzalig” beschouwd. In Israël wordt woedend gereageerd op het tussenvonnis. Ook gematigde Israëlische stemmen reageren afkeurend. Volg

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Moet ons land Palestina als staat erkennen?

Verschillende landen, zoals Noorwegen, Spanje en Ierland, hebben aangekondigd dat ze de erkenning van Palestina als staat goedkeuren. Ons land erkent Palestina (voorlopig) niet. Wat denk jij? Moet ons land Palestina erkennen als staat? Lees hieronder alvast wat enkele politici en experts ervan vinden.

Lees meer »

Net op dag dat Club vergunning hoopte te krijgen voor nieuw voetbalstadion loopt het wéér mis: “Een kaakslag”

De verwachte toekenning van een nieuwe omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuw voetbalstadion voor Club Brugge door de Vlaamse regering is er vrijdag tegen alle verwachtingen in niet gekomen. De reden? De Raad van State heeft net vandaag de aangepaste parkeerregel van de stad Brugge, een euvel uit de eerste vergunning, geschorst. Het hele dossier is een juridisch kluwen

Lees meer »

Stretchen voor en na het lopen, heeft dat zin?

Meer dan 35.000 lopers staan zondag aan de start van de 20 km door Brussel. Zoals bij elke stadsloop zullen sommigen er voor- of nadien uitzien alsof ze proberen een boom of muur omver te duwen. Maar heeft stretchen bij zo’n intensieve duurloop wel zin?

Lees meer »

WTC De Globetrotters brengt de 30ste Baekelandt Rally

Zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert WTC De Globetrotters uit Lendelede de 30ste Baekelandt Rally. “Een tweedaags wielerevenement waar we toch een 800-tal wielertoeristen uit de hele provincie verwachten”, zegt Maurits Dehaene.
The post WTC De Globetrotters brengt de 30ste Baekelandt Rally appeared first on KW.be.

Lees meer »